Извини, не сакав да те налутам. Само прашував.
Злато дете.
Извини, не сакав да те налутам. Само прашував.
Неколку членови спомнаа нешто слично околу дизајнот не е проблем ќе се среди, од следниот број имаме нов дизајнПесна која му ја посветува шифтот на поповски чуџука,а поповски на шифт флај авеј
Фин е весникот и браво за трудот ама се сложувам со @existence дека навистина замара некако очи после подолго читање
Што за мене? Големи се, си знаат сами.Дечки... како бе САКАЧИ на книга???? @Electra за тебе оди минусот!
Probably резолуцијата е проблемот.Што за мене? Големи се, си знаат сами.
Се зезам, пропуст е. Јас само лепев што ми беше пратено во 5 до 12, не ни читав. Мислам и дека е преземен текстот.
Како и да е, сега го симнав и ѕирнав пдф-то. Се извинувам што ужасно изгледа, не знам како успеало така со бели рамки да излезе и свашта.
Кај мене пнг сликите се кристално чисти и читки.
Ај од нареден број се спасувате од мене.
И тако то.
То тако није. Ќе се карамеАј од нареден број се спасувате од мене.
И тако то.
Чекај ако никој не може да ги најде тогаш ќе ги кажемеКои се 5 те члена? Мислам и да ги кажете пак нема да ги најдам ама барем да знам што да барам
Само саладин случајно го најдов и се откажавЧекај ако никој не може да ги најде тогаш ќе ги кажеме
сега барајте
Ипоповски, мало, и јас најдов друг збор. Оралки.Само саладин случајно го најдов и се откажав