Game of Thrones

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сите ги изгледав од прва до последна. Навлечена сум на нив и чекам нови... Најинтересно ми е што се случуваат неочекувани моменти уште од старт... очекуваш едно се случува друго.... Кој знае на старецот што не ќе му текне да напише... али нека го поживеат Старите и Новите Богови :giggle да ни напише уште многу!
Како лик ги обожавам Ариа,Џон и Калиси... Но не е иннтересно да биде Калиси цело време јака,така да во последната сезона убаво видовме дека и опаѓа силата...Ланистерови пропаднаа кај и да е чекам и Серси да ја утепаат :giggle... Ама па и без неа нема да биде интересно....
Нема никој да ја убие Серси, а и зошто би. Освен Арја ама има време додека стигне до тоа, сега ја гледаме мие мртовци така да уште малку ќе почека за да ја убие.

Калиси да не е глупа до сега ќе ги запалеше сите, ама неа и е подобро да ослободува робови кои почнаа да одат против неа, како што видовме. Единствено нешто што и вреди и од кое и се плашат се змејовите кои од што е проста ги затвори ни криви ни должни. Ама добро, следува интересен тек на настаните па можеби ќе се израдувам и јас.

Секоја недела е најинтересно да се гледаат, онака те држи во неизвесност. Иако некогаш не се издржува. :zelen

Јас се чудам зошто не видовме Бран до каде е, можеби нема да го има ич сезонава. Што би било разочарувачки.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Нема никој да ја убие Серси, а и зошто би. Освен Арја ама има време додека стигне до тоа, сега ја гледаме мие мртовци така да уште малку ќе почека за да ја убие.

Калиси да не е глупа до сега ќе ги запалеше сите, ама неа и е подобро да ослободува робови кои почнаа да одат против неа, како што видовме. Единствено нешто што и вреди и од кое и се плашат се змејовите кои од што е проста ги затвори ни криви ни должни. Ама добро, следува интересен тек на настаните па можеби ќе се израдувам и јас.

Секоја недела е најинтересно да се гледаат, онака те држи во неизвесност. Иако некогаш не се издржува. :zelen

Јас се чудам зошто не видовме Бран до каде е, можеби нема да го има ич сезонава. Што би било разочарувачки.
Да, Арја ја има Серси на список :giggle. Но да не се лажеме и Тирион не ја сака,можеби има доволно причини за да ја убие и он.
Калиси згреши што ги затвори двете 'змејчиња' ,тоа што правеше беља беше на слобода.
Инаку за Бран и јас се прашувам што се случува со него...Мислам дека и он ќе биде доста јак,пошто има моќ да влегува во други луѓе и животни...
Ако го нема во сезонава значи стварно разочарувачки ќе биде,ама ете верувам дека ќе го има. :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да, Арја ја има Серси на список :giggle. Но да не се лажеме и Тирион не ја сака,можеби има доволно причини за да ја убие и он.
Калиси згреши што ги затвори двете 'змејчиња' ,тоа што правеше беља беше на слобода.
Инаку за Бран и јас се прашувам што се случува со него...Мислам дека и он ќе биде доста јак,пошто има моќ да влегува во други луѓе и животни...
Ако го нема во сезонава значи стварно разочарувачки ќе биде,ама ете верувам дека ќе го има. :zelen
Тирион не смее ни да помисли да се врати зашто одма ќе му ја скинат главата. Ќе си остане таму каде што е, со Варис е најсигурен, уште да ја начекаат Калиси и ќе биде јако.
Серси или нешто мати пак со Бејлиш или па овој ја лаже многу добро, добра му беше идејата преку Санса да дојде до Северот ама јас мислам ќе го зезнат, и него и тие лудаците Болтон. Иначе интересно, Станис бара од Џон да го направи Старк за да го земе Северот, а таму веќе има Старк. Уште да знаеше Станис па да им влезе на сите таму. :)

Бран нема да го има сезонава, дефинитивно. :(

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
А јас пошто сум мангуп имам изгледано 4 епизоди. :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Штом не знаеш значи не гледаш. 3та иначе, во недела е 4та.
Не бе ги гледам како не ги гледам ама чекам да излезат неколку па после наеднаш да ги изгледам. А како тоа 4 та во недела ќе биде кога јас ја имам симнато пред недела дена. Мислев повеќе да не се па затоа и прашав

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не бе ги гледам како не ги гледам ама чекам да излезат неколку па после наеднаш да ги изгледам. А како тоа 4 та во недела ќе биде кога јас ја имам симнато пред недела дена. Мислев повеќе да не се па затоа и прашав
Пишав пред некоја страна дека првите четири ги ставил некоја будала, другите ќе ги има на торент откако ќе заврши на тв.

И што ова, сите гледате а никој не пишува. Срам да ви е. :(

А јас пошто сум мангуп имам изгледано 4 епизоди. :cool:
А јас пошто сум поголем мангуп, знам што ќе се случи на крајот. :zelen

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Слушнав некои чаршиски муабети дека е многу изменето во однос на книгите, така да..

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Слушнав некои чаршиски муабети дека е многу изменето во однос на книгите, така да..
Имаш право, тоа го кажав уште кога искочија трејлерите. Ама ако подобро така, само да не долговлечат ептен.