Мјолнир заедно со твоето другарче Солднер ве сфаќам дека имате слободно време и сте ,шегаџии' но форумов не е место за да правите пркосница. Ме прозва а и мислам дека е логично да ти вратамЧисто онака од досада, немам ни гости дома за велигденов, но ајде да започнам како и секој религиозен човек па Христос воскресе!
Сакам да прашам со функционалноста на форумот и нивните модератори т.е методот кој го користат за казнување. Најпрвин нека бидат фини и храбри кога ќе казнат со поени, да стигнува известување дека сум казнет. Типот ме казнува со изјава/причина дека неколку пати сум бил опоменуван - КОГА?
Второ, методот на казнување изгледа Ви е најлесен кога ќе се казнат двајцата и без притоа да не се обрни внимание за што се "дискутираше" со дотичната орхидеја, не ми текнува како и беше точно никот, па ваљда не сме многу да знаете која е.
Модераторот вика било офтопик, а ние како што реков, разговаравме во склоп на темата.
Значи најпрвин не казнува неправдено затоа што сме биле офтопик- А НЕ БЕВМЕ, и сум бил опоменуван- НИКОГАШ. И пак ќе речам пред да казните некого и доделите поени "како локуми", размислете еднаш,два пати... кој е иницијатор на таа конверзација која е остваривме, уствари не ни беше конверзација, ја препрашав три пати едно исто прашање на кое немаше одговор.
Се надевам ке ме удостоите со еден долгометражен одговор... @Makedonec @ipopovski
Со почит, поранешен Mjolnir
Твоето другарче Солднер поточно Алтаир до пред некоја недела недела беше модератор и беше опоменат можеби десетина пати од моја страна пред очите и на другите модератори и одговараше со ,нема да се повтори, се фафркавав' но повторно продолжуваше
Ти како негово другарче а може и по договор често пати знаеш да наминеш во подфорумот Форумски весник и да истресеш по нешто на кое не му е таму местото. Пет пати те имам опоменато и тебе и Солднер да не продолжувате со офф топик и дека имате тема за Чет муабети, ќе напишете добро провокаторно ќе ми го лајкнете мислењето и заминувате но повторно истото за една недела најмногу две.
Прееска го отварам подфорумот и гледам во темата плус четири страни полни со ваши сеири оффтопици пцофки помеѓу кои твојот беше ,да ви е**м нешто ова го пишувам за да има активност глуп е весникот' а солднер ,што се замараш со весникот, само @JaMi и редакцијата го читаат, губат време, нека ништо не праат, глуп и досаден е весникот' а госпоѓата @diva orhideja се умеша со неколку мислења кои се избришана а ја опоменав преку приватна порака затоа што по толку толерирање кон вас неа веднаш да ја казнам не би било праведно
Убаво е нагласено темата е да прашате нешто за весникот ако не е јасно и ве известуваме преку таа тема а не е тоа место за сеир да си терате
Членовите на ЦБ тимот @Electra @JaMi исто така ве имаат опоменато со најпријателски совет, (а и они се модератори) на истава тема но вие повторно продолжувате. Да беше друг модератор до сега немаше толку да толерира и немаше само 5 поени
да ви додели.
Ако имате нешто паметно да кажете, кажете го, во спротивно воздржете се!