Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
...значи пола форум е од Прилеп а пола остали... :eek:

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
мислам дека има ваква тема или не...не е ни битно али чест ми е да ставам нешто што одамна го глеав...
како почна ХИП-ХОП во Македонија...мислам ако има некој навлезен во мак-рапот ке го заитересира ова :)
абе бегај бе не ги лажи луѓето бе .. вака почнал рапот у Македонија .. оди таму мали деца да лажиш бе .. се знае како почнал. Дац го создал ( ако не го знаат Дац тука :D ) Кај е Дац у видеото? Го немаааааааааааа.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Знаеш кога од нешто очекуваш многу, а на крајот се разочаруваш? Епа ова е еден од тие случаи.

Јас се научив ништо да не очекувам, затоа што така шансите се поголеми да се разочарам. Уствари ако подобро размислам и јас сум од оние копилиња кои бараат многу и очекуваат којзнае што, затоа се смирив на некој начин.

Книгата треба да ја прочиташ и да ја сфатиш на некој начин и да ги "откриеш" скриените пораки во неа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ditto+Maker

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не те разбрав ништо шо прашуваш, какви служби?:^) ...или да си тролниш троа? :zelen

My sincere apologies, сакав само да дознаам од каде ги "црпиш" овие мистерии, ми делуваат интересно (или пак начинот на кој ги пишуваш).

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
My sincere apologies, сакав само да дознаам од каде ги "црпиш" овие мистерии, ми делуваат интересно (или пак начинот на кој ги пишуваш).

Уште пред нетот да се појави е опсесијата, стариот имал купувано книги со мистерии уште во бившото :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler