Вауууууууу незнаев дека Егзистентниот прави порничи позади грмушки
Дај бе одма ти текнува на скокотливи работи...
Вауууууууу незнаев дека Егзистентниот прави порничи позади грмушки
Абе какви немтури сте и Вие, добро ајде ќе бидам примерна...(уништувачи на забави,барем да имавте работа некоја па ајде ве вознемирувам).Дај бе одма ти текнува на скокотливи работи...
Микој никого не вознемируваАбе какви немтури сте и Вие, добро ајде ќе бидам примерна...(уништувачи на забави,барем да имавте работа некоја па ајде ве вознемирувам).
терминот вагинален дим има врска само со протестите заради математика за матура и некои други фактори,а за техниката и големината не,може да има врска со длабочината!
правилниот одговор на твоето прашање би бил одговор со политичка содржина,а јас од политика и мотика бегам ко ѓавол од темјан,Ајде кажи ни зошто не чинат протестите? Не се напрегај многу, земи воздух, take your time и образложи. Остварувај !
Не бее, мал сум Има некои други работиЌе се жениш?
правилниот одговор на твоето прашање би бил одговор со политичка содржина,а јас од политика и мотика бегам ко ѓавол од темјан,
затоа ако го прашаш чичко гугл за вагинален дим,покрај другите ќе инаидеш и на истоименава тема,така да,поентава не ми беше конкретно за протестите што се случуваат кај нас.и еве на твое задоволство не се напрегам и земам мноогу воздух и мислам дека ти се напрегнаш со вакви прашања.
ако ти се вејат бајраци повели!Tha fall of humanity.01E01 - Ignorance&Stupidity
Epic Sax Guy?Имам еден другар голем обожавател на еуросонг for some reason и секогаш кога го пецкам дека не чини музиката која вирее на еуросонг (не дека знам шо песни има колку да се тролне ова она ) ми кажува некои песни и пејачи кои станале евергрини за која што цел го употребува и јутјуб... и стварно имало некои ок песни морав да признам иако како шо забележав обично пред 8743 години