Вторава епизода беше далеку подосадна од првата и разочаран сум од ова затоа што мислев дека ќе биде подобро од лани
@Давор
Тапа беше. Јас стварно не знам, зарем толку немаме ниту еден талент на Балканот? Ми се идеше да си ги затнам ушите, кој од кој пофалш пеење. Па онаа нашата кога пееше, сеа стварно наша е, ама не пееше убаво. Кога слушнав како ја исфалија, ја дигнаа до небо, си мислиш Тина Тарнер е. Кога гледаш дека не пее убаво, не давај лажна надеж.
Жирито, што да кажам а да не биде многу нападно. Никаква хемија, никаква милина, па и строгоста на Жељко овојпат е некако извештачена. А Масимо, човече кој го ставил во жири него еј? Ме иритира човекот најблаго речено. Јас мислам некој од улицата да нашле и да му рекле оди биди судија подобро ќе беше.
Некој спомна водители. Какви водители бре? Антонија колку ја сакав во Големиот Брат, тука е жива пропаст! Тој дечкото, сфаќам ај девојчињата се палат на него, ќе разберам зошто го ставиле. Ама не ми оде некако
Единствена позитивна ствар беше Амел Ќуриќ 34 год од Сараево, што пееше некоја српска песна. Човекот беше единствениот што помина понатаму а стварно заслужи од досегашните натпреварувачи, и оние од прва и оние од втора епизода. Какво пеење, незнам зошто ама ме потсети на оние Бело дугме, Црвена јабука... па кога кажа дека имал бенд, си викам тоа е тоа!
Другите катастрофа. Не ми се веруваше дека пеат на англиски а дикцијата и јазикот им се катастрофа
Најтрагично е што жирито ги величе и им дава по три или четири да. За другиве ај сфаќам, без врска се сите и не разбират, ама Жељко?
Мноооогу ме разочара.