Ако сме копирачи бар нашетани да сме
...и временски патници може ќе се појават
Ако сме копирачи бар нашетани да сме
За кого велиш дотична? Ако е за мене воопшто, ама воопшто не ме интересира што мислиш за мене. @Makedonec таа што до денес беше потпишана како данска принцеза, односно мојата братучетка што до денес го користеше профилот веќе не се замара со тебе, а и сега фала богу на раат си е и среќна. Но ајде, нема врска иако мислеше дека лаже и дека трола, сега не и е веќе гајле за тебе. @Outrider желбата ќе ти се исполни само во Кина кога ќе одиш. Не ти е исполнета. И ти и патриотот и мене и неа оставете не на раат. Толку со вас не планирам да се расправам.Форумов ми станува досадно место од дотичната погоре.
мхм, пред 3 недели праев апдејт толку испадна. За експедитивност брзи се али и утињаат троа@Saladin Пд кога поскапеле бе? Цццц
Јас ја обновув пред некој месец и толку беше... А за попуст при прво зачленување не сум слушнала. И да одма јха добиуваш члкенската
Абе знаеш како викаат за некој што споделува нешто што никој не го интересира ? Е, ова:Господе земи ме кај тебе да се отарасам од оваа сељачана барем мојата кутра братучетка да биде на раат. Таа сега се кае и што ви ги соопштувала најубавите моменти од нејзиниот живот. Со сила испадна глупава. Можеби требаше само меѓу нас да си останат, а да не ги дознаат многу мина кои ниту не знаат биту не познаваат. Затоа сега се молам Господ мене да ѓе земе, а неа да ја направи среќна. Така што престанете да зборувате за нас, зашто и јас сум емотивна како неа. А за Македонецот, за @Outrider.и за @Mjölnir поклон песната Blank Space, кај што конечно мислам дека ќе се пронајдете и конечно ќе не оставите мирно да живееме. И мене и нејзе сте ни небитни.
До 000000 епизода.До која епизода стигна индискава серија?