Љубов преку интернет

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Зашто немаме опција да си ги бришеме предходните мислења, што глупости сум треската страшно.
Не постојат такви работи, мислам ок да може да ти се допадне личноста т.е да ти се допадне карактерот оти само и тоа е достапно покрај фотошопираните слики ама никогаш не можеш да бидеш 100% сигурен дека воопшто постои таква личност, може физички да постои ама не и таква каква што се претставува. Така да кога би направила upgrade на начинот на размислување ова е само губење време и дури во некои ситуации може да дојде до ризик од злоупотреба или народно речено од играчка плачка. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and antonio

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
Имав таква врска 3 месеци, на фб на мсн па се скаравме за глупости, али помина 4 години уште не сме се вишле у живо. Што знам интересно е си имаш занимација ама друго е кога ќе ја/го почуствуваш да разговарате меѓу 4 очи, па бакнеж едно друго хаха. Но голема е веројатноста да те изневери бидејќи сигурно нема преку нет само да се занимава. Но зависи некој имаат успешна врска што дури успеале и до брак да стигнат па дури и дечиња. Познавам некој такви. Има еден стстус " Врската на далечина е многу убава, сите 4ца се среќни":giggle
И јас си се запознав со дечкоми на фб ама еве сеуште трае, редовно си се гледаме он од Охрид јас од Струга :)

Armagoddamn

Староседелец
28 октомври 2015
162
33
1,028
љубовта преку интернет не се чувствува, и покрај запознавање, трае кратко, ама се памети долго