Поздрави го од мене... Речи му вака: Една изопачена девојка од еден форум,која се појавила од нигде, те поздравља.Не душо упс извини да не помислиш нешто не мислев што да одговорам туку детето ме викна
Поздрави го од мене... Речи му вака: Една изопачена девојка од еден форум,која се појавила од нигде, те поздравља.Не душо упс извини да не помислиш нешто не мислев што да одговорам туку детето ме викна
Премногу е мала за да ти го разбере твојот речник ќе го рипнам тој дел ако?Поздрави го од мене... Речи му вака: Една изопачена девојка од еден форум,која се појавила од нигде, те поздравља.
Во ред. Нека ти е жива и здрава уше сто години!Премногу е мала за да ти го разбере твојот речник ќе го рипнам тој дел ако?
Фала фала и ти да си дочекаш, ама да е метната на татко иВо ред. Нека ти е жива и здрава уше сто години!
Е, што ми фали мене... Што ако татко и го одбрам и да бидне некој заникаде од човекФала фала и ти да си дочекаш, ама да е метната на татко и
Не душо упс извини да не помислиш нешто не мислев што да одговорам туку детето ме викна
Опа значи се фати некоја добро е, баш ми е мило
Епа тогаш и посакувам многу среќаЕ, што ми фали мене... Што ако татко и го одбрам и да бидне некој заникаде од човек
Немој да ме гледаш многу, така бившиот ми дечко гледал па се заљубил, налет... (На крај му раскинав, многу нападен и некако досаден ми беше)
И ти викам Миле...Јас имам 22 години, уште малце ќе полнам 23 и никогаш не сум имала дечко, но симпатија имав
И ти викам Миле...