Каков ли совет мене ќе ми дадеш ако побарам, санта мраз?Она е или ти си?
Доволно е да ги прочиташ нејзините мислења ќе оцениш а и она самата си призна погоре. Она што го пишав е за нејзино добро, побара совет и најтопло го доби.

Каков ли совет мене ќе ми дадеш ако побарам, санта мраз?Она е или ти си?
Доволно е да ги прочиташ нејзините мислења ќе оцениш а и она самата си призна погоре. Она што го пишав е за нејзино добро, побара совет и најтопло го доби.
Да земе човек стварно да се излаже и да ти пише,Со заеднички договор може да постигниме се'. (сепак реков дека сум добар, фин, лојален и секако финансиски стабилен)
Па помогни и де таман бар ќе си сигурен дека добро се грижи за нејзиното здравје и дека е во добар правецАбе западна македонија по селата струја нема, ти за дечковци се мислиш.
Иначе медицински тврдат дека со секс до подолг и поздрав живот...затоа фрли се во авантури, зш не ми е мене за секс туку за здравјето твое се грижам.
За сексуалното здравје!
Абе ради би и помогнал, ама јас не сум бандит или хоштаплер да ја лажам. Јас сум ептен добар така по душа невин, мирен , нежен...мене на малото прсте можит да ме вртит. Знам јас имат многу такви клецни клецни и остај ја, ама јас не.Па помогни и де таман бар ќе си сигурен дека добро се грижи за нејзиното здравје и дека е во добар правец![]()
Ма не врти кажи си право дека си потенцијален кандидатАбе ради би и помогнал, ама јас не сум бандит или хоштаплер да ја лажам. Јас сум ептен добар така по душа невин, мирен , нежен...мене на малото прсте можит да ме вртит. Знам јас имат многу такви клецни клецни и остај ја, ама јас не.
Јас 100% не, а други имат такви, ама јас не.
Да земе човек стварно да се излаже и да ти пише,а примаш кандидатки со деца?
![]()
Noticе, моментално ќе нема да може да ти одговори, напната е ептен, смислува одговори. Земи ја,пиши и во ПП, смири ја.Имам понуда, погоди од кого! Но, наскоро ќе се дуплираат понудите.. сега зависи и од сопатничката, да проценам дали ме користи само поради децата, дали ме сака или е од сожалување со мене.. значи треба барем да оствариме еднаш контакт и ... можеби Вам нема да ви се допаднам, шо ако имам пари, можеби сум грТ.![]()
Не душо упс извини да не помислиш нештоNoticе, моментално ќе нема да може да ти одговори, напната е ептен, смислува одговори. Земи ја,пиши и во ПП, смири ја.
Имам понуда, погоди од кого! Но, наскоро ќе се дуплираат понудите.. сега зависи и од сопатничката, да проценам дали ме користи само поради децата, дали ме сака или е од сожалување со мене.. значи треба барем да оствариме еднаш контакт и ... можеби Вам нема да ви се допаднам, шо ако имам пари, можеби сум грТ.![]()