До девојките од форумов...

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Не знам, можеби од тоа дека ќе бидам повредена, можеби од тоа дека нема да ме сака доволно и да ме задржи... Дека ќе ме изневери...Не сакам да бидам ко другите девојки,повредени,избезумени и напуштени поради некоја друга. :) А,сакам да бидам сакана,дечките во денешно време не се воопшто сериозни и фини. Ниту пак искрени.
За да имаш дечко мора да се внесеш во целата приказна, со страв или без. Или врската ќе биде успешна или некој ќе добие корпа но бар ќе бидеш на чисто и ќе нема што да ти тежи на душата и да размислуваш зошто твоите другарки имаат дечковци а ти не. Ако некој ти се допаѓа дај му шанса може и он тебе те посакува па ќе се бори за тебе. Но ако се поставуваш кон дечковците вака како на форумов, дрско веднаш со напад ќе бидеш само одбивна за дечковците. И запомни дека во љубовта има два играча не само еден, така и ти не очекувај само дечкото да се бори за тебе, бори се и ти за него впушти се во таа љубовна авантура.
Без грижи, со текот на времето и ти ќе си фатиш дечко но послушај ми го советот и ти мора да бидеш самоуверена и во никој случај ладна личност.

• Ми се допаѓа
Реакции: -•Lil Lamb•-

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
За да имаш дечко мора да се внесеш во целата приказна, со страв или без. Или врската ќе биде успешна или некој ќе добие корпа но бар ќе бидеш на чисто и ќе нема што да ти тежи на душата и да размислуваш зошто твоите другарки имаат дечковци а ти не. Ако некој ти се допаѓа дај му шанса може и он тебе те посакува па ќе се бори за тебе. Но ако се поставуваш кон дечковците вака како на форумов, дрско веднаш со напад ќе бидеш само одбивна за дечковците. И запомни дека во љубовта има два играча не само еден, така и ти не очекувај само дечкото да се бори за тебе, бори се и ти за него впушти се во таа љубовна авантура.
Без грижи, со текот на времето и ти ќе си фатиш дечко но послушај ми го советот и ти мора да бидеш самоуверена и во никој случај ладна личност.
Во реалноста сум бетер и од овде. :) Мислам дека имаш право. Можеби понатака со сите овие совети ваши ќе тргнам по нови патешествиа во мојот живот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Во реалноста сум бетер и од овде. :)
Ете ти го одговорот кој го бараш - Зошто немаш дечко? Со таквото однесување како на форумов ги бркаш дечковците. Биди пријателски расположена, топла личност која нема да биде дрска кон луѓето без причина и ќе се увериш дека постои таков кој би ти се приближил.

• Ми се допаѓа
Реакции: -•Lil Lamb•-

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ете ти го одговорот кој го бараш - Зошто немаш дечко? Со таквото однесување како на форумов ги бркаш дечковците. Биди пријателски расположена, топла личност која нема да биде дрска кон луѓето без причина и ќе се увериш дека постои таков кој би ти се приближил.
Извини молимте,а каде осети дека е ладна или пак нетопла?!Абе она е жива ватра,секој прав маж би сакал да скроти таква женка:rofl

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Извини молимте,а каде осети дека е ладна или пак нетопла?!Абе она е жива ватра,секој прав маж би сакал да скроти таква женка:rofl
Она е или ти си?:igra
Доволно е да ги прочиташ нејзините мислења ќе оцениш а и она самата си призна погоре. Она што го пишав е за нејзино добро, побара совет и најтопло го доби.