Мисица, не мора да излегувам за да знам. Зарем малце примери имам, зарем малце ми се имаат доверено овдека,малце мажи? Колку време сум по ова нетов, до слики ми даваа од нивните жени, до детали ми кажуваа што им прават, а јас ги гледав профилите на нивните жени и се прашував колку се глупави? Зарем малце примери имав во средно додека учев, а и сега... Во средно дечковците спиеја со девојките и за на крај да им речат дека не вредат, и тоа од мој клас... Девојката на сиот глас плачеше како мало бебе, уште ни втора година не сме завршиле, била приморена да се отпише, па да продолжи вонредно, не можеше повеќе да продолжи и издржи, а толку го сакаше... А тој, што направил тој, само што спиела со него, следниот ден веќе и рекол дека не му е потребна више. Да бев понаивна, како што ми се додворуваа и мене и прифатев, можеби и мене истото ќе ми се случеше.Ако не си излегувала со ниту еден дечко до сега, од каде знаеш дека сите во денешно време не се сериозни и фини? Можеби треба да му пружиш на некого шанса и да се увериш дали е тоа така навистина или не.
Ма не, јас сум само онаква бла бла бла,понекогаш,инаку... На тоа поле воопшто не се снаоѓам и не ме бива.Извини но неможам да ти верувам.На форумов дојде ко циклон,делуваш на девојка што знае што сака и откачува одма што не и се допаѓа.Мислев дека имаш дечковци на секој прст да ги вртиш....ауууу а ти ниеден...
Благодарам, ме просветли. А и да знаеш дека понекогаш док гледам порничи со лезбејки и си мастурбирам на нив, ме пали тоа ненормално. Не знам дали тоа значи дека сум лезбејка? Сеуште не можам да сфатам што сакам и кого сакам и дали сакам. Измешано ми е во главата.Уште не сфати зошто немаш дечко? Лезбејка си, пробај девојка фати си.
Можеби е така како што велиш. Можеби...Јас сум пропуштила многу ваљда, понекогаш се каам кога се присетувам,но тоа е. Не сум ги дознала ни најубавите,ни најлошите моменти.Ако продоложиш да се плашиш ќе останеш сама,затоа опушти се со мислите,дај им шанса на момчињата заинтересирани за тебе кои се трудат да те освојат.
Како ќе ја спознаеш љубовта ако немаш барем една погрешна врска,како ќе знаеш што е добро ако не го спознаеш злото?!
Што значи ако сум напуштила некој или ме напуштил,или сум била повредена или сум повредила...тоа е лошо?! Не,според мене тоа е дел од животните лекции кои мораш да ги осетиш, сите чувста и состојби за кога ќе ја запознаеш вистинската личност да знаеш да ги препознаеш и сочуваш убавите чувства и вредности.
Последна промена од модератор: