До девојките од форумов...

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
Ако не си излегувала со ниту еден дечко до сега, од каде знаеш дека сите во денешно време не се сериозни и фини? Можеби треба да му пружиш на некого шанса и да се увериш дали е тоа така навистина или не.
Мисица, не мора да излегувам за да знам. Зарем малце примери имам, зарем малце ми се имаат доверено овдека,малце мажи? Колку време сум по ова нетов, до слики ми даваа од нивните жени, до детали ми кажуваа што им прават, а јас ги гледав профилите на нивните жени и се прашував колку се глупави? Зарем малце примери имав во средно додека учев, а и сега... Во средно дечковците спиеја со девојките и за на крај да им речат дека не вредат, и тоа од мој клас... Девојката на сиот глас плачеше како мало бебе, уште ни втора година не сме завршиле, била приморена да се отпише, па да продолжи вонредно, не можеше повеќе да продолжи и издржи, а толку го сакаше... А тој, што направил тој, само што спиела со него, следниот ден веќе и рекол дека не му е потребна више. Да бев понаивна, како што ми се додворуваа и мене и прифатев, можеби и мене истото ќе ми се случеше.

Извини но неможам да ти верувам.На форумов дојде ко циклон,делуваш на девојка што знае што сака и откачува одма што не и се допаѓа.Мислев дека имаш дечковци на секој прст да ги вртиш....ауууу а ти ниеден...:|
Ма не, јас сум само онаква бла бла бла,понекогаш,инаку... На тоа поле воопшто не се снаоѓам и не ме бива. :)

Уште не сфати зошто немаш дечко? Лезбејка си, пробај девојка фати си.
Благодарам, ме просветли. А и да знаеш дека понекогаш док гледам порничи со лезбејки и си мастурбирам на нив, ме пали тоа ненормално. Не знам дали тоа значи дека сум лезбејка? Сеуште не можам да сфатам што сакам и кого сакам и дали сакам. Измешано ми е во главата.

Ако продоложиш да се плашиш ќе останеш сама,затоа опушти се со мислите,дај им шанса на момчињата заинтересирани за тебе кои се трудат да те освојат.
Како ќе ја спознаеш љубовта ако немаш барем една погрешна врска,како ќе знаеш што е добро ако не го спознаеш злото?!
Што значи ако сум напуштила некој или ме напуштил,или сум била повредена или сум повредила...тоа е лошо?! Не,според мене тоа е дел од животните лекции кои мораш да ги осетиш, сите чувста и состојби за кога ќе ја запознаеш вистинската личност да знаеш да ги препознаеш и сочуваш убавите чувства и вредности.
Можеби е така како што велиш. :) Можеби...Јас сум пропуштила многу ваљда, понекогаш се каам кога се присетувам,но тоа е. Не сум ги дознала ни најубавите,ни најлошите моменти.

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: vozrasen and diva orhideja

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
А да не не тролаш?
Не бре луѓе, аман со тоа тролање, преку глава ми е. Сакам да си бидам своја и да си ја споделам маката со некого... Немам фајде од тоа, коа се зезам,зезам. Али не. Мојот живот е измешан, лесно ви е на вас.

• Ми се допаѓа
Реакции: vozrasen

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Благодарам, ме просветли. А и да знаеш дека понекогаш док гледам порничи со лезбејки и си мастурбирам на нив, ме пали тоа ненормално. Не знам дали тоа значи дека сум лезбејка? Сеуште не можам да сфатам што сакам и кого сакам и дали сакам. Измешано ми е во главата..

Иииии па нели ти си муслиманка? Мастурбираш и гледаш порничи со лезбејки?

• Ми се допаѓа
Реакции: BlackTulip and vozrasen

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
Иииии па нели ти си муслиманка? Мастурбираш и гледаш порничи со лезбејки?
А, што ако сум муслиманка, не правам ништо лошо. :) Тоа е нормална појава мастурбирањето, но да, имаш право она со лезбејките не е нормално. Но не можам против себе, моите мисли се грешни,иако ништо никад не би направила со женско,но тоа е. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: vozrasen

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Не можеш така да судиш за искуството на љубовта која другите ја поминале.Сите добри и лоши работи кои се случувале во љубовните врски,ние сме ги предизвикале и како последици мораме да се соочиме со тоа.
Живеј го својот живот низ твои искуства а не животот на другите. :)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не бре луѓе, аман со тоа тролање, преку глава ми е. Сакам да си бидам своја и да си ја споделам маката со некого... Немам фајде од тоа, коа се зезам,зезам. Али не. Мојот живот е измешан, лесно ви е на вас.
Де бе само си прашав, ќе си најдеш дечко кога ќе му дојде времето што се секираш. Најмало нешто за што треба да паничиш е тоа, уживај, опушти се почни да ги запознаваш луѓето па и да те зафркнат не е ништо страшно ко што рекоа погоре тоа ти е една лекција во животот што ќе те направи посилна и поискусна.

• Ми се допаѓа
Реакции: -•Lil Lamb•-

Nekoe

Нов член
25 септември 2014
12
14
3
36
Ја верувам во твојата невиност... еве, и ја уште немам убиство зад себе... (happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Јас сум добар дечко, фин и лојален. Заинтересираните може во ПП, па ќе изберам 2-3.