Па две три, а не само еднаЈас сум добар дечко, фин и лојален. Заинтересираните може во ПП, па ќе изберам 2-3.

Па две три, а не само еднаЈас сум добар дечко, фин и лојален. Заинтересираните може во ПП, па ќе изберам 2-3.
Па две три, а не само една![]()
Хахаха и успат да ги чистат?Не сакам да се фалам богат сум и имам голема куќа... да не ми стојат празни собите.
И да повторам, заинтересираните во ПП.
Хахаха и успат да ги чистат?![]()
За да имаш дечко мора да се внесеш во целата приказна, со страв или без. Или врската ќе биде успешна или некој ќе добие корпа но бар ќе бидеш на чисто и ќе нема што да ти тежи на душата и да размислуваш зошто твоите другарки имаат дечковци а ти не. Ако некој ти се допаѓа дај му шанса може и он тебе те посакува па ќе се бори за тебе. Но ако се поставуваш кон дечковците вака како на форумов, дрско веднаш со напад ќе бидеш само одбивна за дечковците. И запомни дека во љубовта има два играча не само еден, така и ти не очекувај само дечкото да се бори за тебе, бори се и ти за него впушти се во таа љубовна авантура.Не знам, можеби од тоа дека ќе бидам повредена, можеби од тоа дека нема да ме сака доволно и да ме задржи... Дека ќе ме изневери...Не сакам да бидам ко другите девојки,повредени,избезумени и напуштени поради некоја друга.А,сакам да бидам сакана,дечките во денешно време не се воопшто сериозни и фини. Ниту пак искрени.
Во реалноста сум бетер и од овде.За да имаш дечко мора да се внесеш во целата приказна, со страв или без. Или врската ќе биде успешна или некој ќе добие корпа но бар ќе бидеш на чисто и ќе нема што да ти тежи на душата и да размислуваш зошто твоите другарки имаат дечковци а ти не. Ако некој ти се допаѓа дај му шанса може и он тебе те посакува па ќе се бори за тебе. Но ако се поставуваш кон дечковците вака како на форумов, дрско веднаш со напад ќе бидеш само одбивна за дечковците. И запомни дека во љубовта има два играча не само еден, така и ти не очекувај само дечкото да се бори за тебе, бори се и ти за него впушти се во таа љубовна авантура.
Без грижи, со текот на времето и ти ќе си фатиш дечко но послушај ми го советот и ти мора да бидеш самоуверена и во никој случај ладна личност.
Ете ти го одговорот кој го бараш - Зошто немаш дечко? Со таквото однесување како на форумов ги бркаш дечковците. Биди пријателски расположена, топла личност која нема да биде дрска кон луѓето без причина и ќе се увериш дека постои таков кој би ти се приближил.Во реалноста сум бетер и од овде.![]()
Извини молимте,а каде осети дека е ладна или пак нетопла?!Абе она е жива ватра,секој прав маж би сакал да скроти таква женкаЕте ти го одговорот кој го бараш - Зошто немаш дечко? Со таквото однесување како на форумов ги бркаш дечковците. Биди пријателски расположена, топла личност која нема да биде дрска кон луѓето без причина и ќе се увериш дека постои таков кој би ти се приближил.
Она е или ти си?Извини молимте,а каде осети дека е ладна или пак нетопла?!Абе она е жива ватра,секој прав маж би сакал да скроти таква женка![]()