Каков ли совет мене ќе ми дадеш ако побарам, санта мраз?Она е или ти си?
Доволно е да ги прочиташ нејзините мислења ќе оцениш а и она самата си призна погоре. Она што го пишав е за нејзино добро, побара совет и најтопло го доби.
Каков ли совет мене ќе ми дадеш ако побарам, санта мраз?Она е или ти си?
Доволно е да ги прочиташ нејзините мислења ќе оцениш а и она самата си призна погоре. Она што го пишав е за нејзино добро, побара совет и најтопло го доби.
Да земе човек стварно да се излаже и да ти пише, а примаш кандидатки со деца?Со заеднички договор може да постигниме се'. (сепак реков дека сум добар, фин, лојален и секако финансиски стабилен)
Па помогни и де таман бар ќе си сигурен дека добро се грижи за нејзиното здравје и дека е во добар правецАбе западна македонија по селата струја нема, ти за дечковци се мислиш.
Иначе медицински тврдат дека со секс до подолг и поздрав живот...затоа фрли се во авантури, зш не ми е мене за секс туку за здравјето твое се грижам.
За сексуалното здравје!
Абе ради би и помогнал, ама јас не сум бандит или хоштаплер да ја лажам. Јас сум ептен добар така по душа невин, мирен , нежен...мене на малото прсте можит да ме вртит. Знам јас имат многу такви клецни клецни и остај ја, ама јас не.Па помогни и де таман бар ќе си сигурен дека добро се грижи за нејзиното здравје и дека е во добар правец
Ма не врти кажи си право дека си потенцијален кандидатАбе ради би и помогнал, ама јас не сум бандит или хоштаплер да ја лажам. Јас сум ептен добар така по душа невин, мирен , нежен...мене на малото прсте можит да ме вртит. Знам јас имат многу такви клецни клецни и остај ја, ама јас не.
Јас 100% не, а други имат такви, ама јас не.
Да земе човек стварно да се излаже и да ти пише, а примаш кандидатки со деца?
Noticе, моментално ќе нема да може да ти одговори, напната е ептен, смислува одговори. Земи ја,пиши и во ПП, смири ја.Имам понуда, погоди од кого! Но, наскоро ќе се дуплираат понудите.. сега зависи и од сопатничката, да проценам дали ме користи само поради децата, дали ме сака или е од сожалување со мене.. значи треба барем да оствариме еднаш контакт и ... можеби Вам нема да ви се допаднам, шо ако имам пари, можеби сум грТ.
Не душо упс извини да не помислиш нешто не мислев што да одговорам туку детето ме викнаNoticе, моментално ќе нема да може да ти одговори, напната е ептен, смислува одговори. Земи ја,пиши и во ПП, смири ја.
Имам понуда, погоди од кого! Но, наскоро ќе се дуплираат понудите.. сега зависи и од сопатничката, да проценам дали ме користи само поради децата, дали ме сака или е од сожалување со мене.. значи треба барем да оствариме еднаш контакт и ... можеби Вам нема да ви се допаднам, шо ако имам пари, можеби сум грТ.