До девојките од форумов...

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Она е или ти си?:igra
Доволно е да ги прочиташ нејзините мислења ќе оцениш а и она самата си призна погоре. Она што го пишав е за нејзино добро, побара совет и најтопло го доби.
Каков ли совет мене ќе ми дадеш ако побарам, санта мраз?:igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Licno taa

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Со заеднички договор може да постигниме се'. (сепак реков дека сум добар, фин, лојален и секако финансиски стабилен)
Да земе човек стварно да се излаже и да ти пише, :D а примаш кандидатки со деца? :D

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Абе западна македонија по селата струја нема, ти за дечковци се мислиш.
Иначе медицински тврдат дека со секс до подолг и поздрав живот...затоа фрли се во авантури, зш не ми е мене за секс туку за здравјето твое се грижам.
За сексуалното здравје!

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Абе западна македонија по селата струја нема, ти за дечковци се мислиш.
Иначе медицински тврдат дека со секс до подолг и поздрав живот...затоа фрли се во авантури, зш не ми е мене за секс туку за здравјето твое се грижам.
За сексуалното здравје!
Па помогни и де таман бар ќе си сигурен дека добро се грижи за нејзиното здравје и дека е во добар правец :D

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Па помогни и де таман бар ќе си сигурен дека добро се грижи за нејзиното здравје и дека е во добар правец :D
Абе ради би и помогнал, ама јас не сум бандит или хоштаплер да ја лажам. Јас сум ептен добар така по душа невин, мирен , нежен...мене на малото прсте можит да ме вртит. Знам јас имат многу такви клецни клецни и остај ја, ама јас не.
Јас 100% не, а други имат такви, ама јас не.

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Абе ради би и помогнал, ама јас не сум бандит или хоштаплер да ја лажам. Јас сум ептен добар така по душа невин, мирен , нежен...мене на малото прсте можит да ме вртит. Знам јас имат многу такви клецни клецни и остај ја, ама јас не.
Јас 100% не, а други имат такви, ама јас не.
Ма не врти кажи си право дека си потенцијален кандидат :D

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Да земе човек стварно да се излаже и да ти пише, :D а примаш кандидатки со деца? :D

Имам понуда, погоди од кого! Но, наскоро ќе се дуплираат понудите.. сега зависи и од сопатничката, да проценам дали ме користи само поради децата, дали ме сака или е од сожалување со мене.. значи треба барем да оствариме еднаш контакт и ... можеби Вам нема да ви се допаднам, шо ако имам пари, можеби сум грТ. :(

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
Имам понуда, погоди од кого! Но, наскоро ќе се дуплираат понудите.. сега зависи и од сопатничката, да проценам дали ме користи само поради децата, дали ме сака или е од сожалување со мене.. значи треба барем да оствариме еднаш контакт и ... можеби Вам нема да ви се допаднам, шо ако имам пари, можеби сум грТ. :(
Noticе, моментално ќе нема да може да ти одговори, напната е ептен, смислува одговори. Земи ја,пиши и во ПП, смири ја.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Noticе, моментално ќе нема да може да ти одговори, напната е ептен, смислува одговори. Земи ја,пиши и во ПП, смири ја.
Не душо упс извини да не помислиш нешто :eek не мислев што да одговорам туку детето ме викна

Опа значи се фати некоја добро е, баш ми е мило :D