Дали е натприродно не знам ама ми се има случено во точно три часот по полноќ да ми се вклучи компјутерот сам,тоа беше летото.
Друго,пред 2 години рано си легнав имав работа сабајле ок не е битно,се будам сам у 4 сабајле и ролетната како некој да ја повлече тресна со сета сила надолу,после тоа спиев 2 месеца со вклучен ТВ.До скоро ништо такво ми се немаше десено се до пред 4 дена,ставам пак така изненадно у 6 и нешто сабајле,не знам шо ме натера да погледнам кон џамот и ролетнава ретардирана пак тресна со сета сила.
За ова не ми е гајле дали ќе ме етикетирате како будала или не ама јас ќе си се изјаснам.Бев околу 13-14 години и се спремам за спиење,и само ми помина некој филм низ глава дека човек у Скопје убива маж близу паркинг и после се самоубива самиот на истото место,до некаден и јасен приказ ми се појави за местото.Ок си викам дај доста ми кења мозокот спиј ајде.Утре после ставање одам у дневна со моиве и гледаат вести,сцената што ја видов ме извади од такт!Значи зградите беа скрос исти и паркингот на вести шо даваа и ист случај,убиство и самоубисво.А не сум од Скопје.
Last but not least,пред 4 години цела соба ми смрдеше на изгорено,така одеднаш една ден почна.Под мојата соба има подрум кој е отворен нон стоп за све и свашта.Симнуј се доле до детал се испроверивме нема ништо не мириса таму,дома земав скала (пошто собите ни се многу високи) мирисај го лустерот-не мириса ни од таму,сите штекери,кабли и електрични уреди ги проверив у соба-ништо.Собата мирисаше на запалено у средина на просторијата а имам читано дека при присуство на духови демек се појавува тој чуден мирис.
П.С тој период кучето кое што го чувавме дома истата ден се сокапа од лаење во ќошот од собата а немаше ништо,тоа плус ме усра.