Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Нема да можу ја од овј ПЦ да гу играм, ке мора да гу играм од друг . Иначе ја сам потпишан Hkakashi исто како туј. И ја га избра Daredevil па натамо ке собирамо поенчиња за други. Од сви омилен ми е Iron Man и Human Torch
Ја сам Hkakashi и 16 левел сам. Зема га за почетак Daredavil-а, а после ми се падна Hawkeye. Hawkeye у почетак ми беше глуп, ама сг га надогради и си е суперишка бе. Срце е
Другари до куде стигнасте, ја до 26 левел. Овија днови апгрејтирасмо се на нов пач имаше и некои проблеми а у. Имаше и ролбек такој да ако сте се укључувале послеѓни 24 сата, тј прогрес што сте га направиле ке га изгубите . Али има овј викенд едн куп бустови и за дропови и за експириенс. Има и около 400G гратис ^^
Ја симнав, но денеска ќе ја пуштам треба пачеви да се инсталираат. И како што гледаш Mjolnir ми е никот веројатно Thor би го играл или евентуално бруто сила Hulk.
Него ме интересира, може да се сретнеме негде во играва, сервери има повеќе или е еден?
Што е целта на играва, левелирање?