Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еве сакав да те номинирам за најстрог модератор, но нема таква номинација, бидејќи сите се позитивни за ласкање и комплименти... со други зборови лајкнување- допаѓање...
Можеш да си пишеш што мислиш, ако нема да се брои гласот ама да си знаеме што мислиш. :)

Onkel

Староседелец
14 мај 2014
77
82
1,028
Еј сега видов, првиот пост беше наменет за тој друг, што напишал дека никој не го номинира за најфорумџија. Моја грешка
А не ми одговори на прашањето. Зошто највеќе сменети никови?

Последна промена:

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
@Mjölnir - номиниран за најголем хејтер на Дејвид Мојс :zelen
Јас се номинирам за најзакоравен секташ, а за други категории не ме оставаат од сектата да пишувам :x

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
@Mjölnir - номиниран за најголем хејтер на Дејвид Мојс :zelen
Јас се номинирам за најзакоравен секташ, а за други категории не ме оставаат од сектата да пишувам :x

ааааааааааааааааааааа немој да лажеш! :D

Чувствителен чоек сум, жал ми е, ама повеќе ги фаворизирам Манчестер Јунајтед. И дочекавме да има статуа пред Енфилд, пред најголемиот непријател... sta reci vise, koju poruku poslati..

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
ааааааааааааааааааааа немој да лажеш! :D

Чувствителен чоек сум, жал ми е, ама повеќе ги фаворизирам Манчестер Јунајтед. И дочекавме да има статуа пред Енфилд, пред најголемиот непријател... sta reci vise, koju poruku poslati..

...ама во ЛШ беше император Мојс, групата ја помина лагано, дури три минути беше во 1/2 финале (кога поведоа во Минхен) :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Се пуштам на форумов, одам на нови мислења и гледам 10 и повеќе теми. Ае си викам се раздвижил форумов конечно, после кога видов поубаво гледам тема, Каладонт, Оцени го аватарот, Испукајте се, Телепортирај го членот.
Се разигра малиот. :)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А како ти наоѓаш време за толку филмови? (wasntme)

Law & Order; Law & Order: Criminal Intent; Law & Order: Special Victims Unit. :p
Ме зезна со сериите, јас мислев нема такви серии, доказ дека малку серии имам гледано.

А за филмови иначе обично ги гледам преку ноќ кога сум слободен наредниот ден, или пак попладне кога сум дома. Ама сега слабо. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous