Го гледа уште некој ова благо речено ретардирано шоу?
Епа затоа јас не го уклучувам телевизорот, заборавив како функционира далечинскиот.Јас го гледам и баш ми е интересно, подобро тоа ќе го гледам отколку турскине серии И така нема ништо попметно да видиш на ТВ
Епа убо е некогаш да го уклучиш малкуЕпа затоа јас не го уклучувам телевизорот, заборавив како функционира далечинскиот.
Знам дека е убо, јас го уклучувам кога има нешто што ме интересира, а ова шоуво не е баш нај.Епа убо е некогаш да го уклучиш малку
Го гледа уште некој ова благо речено ретардирано шоу?
И јас немам зборови на тоа дека си ставил запирка помеѓу прашалниците, ама добро, не секој учел Македонски.Се ми се чини дека некој незнае што сака во животот,и се му е ретардирано и безсмислено а не се погледнал во огледало и да се запраша,каде е проблемот?,?можеби кај себе.Ова му е ретардирано,она му е за никаде итн.Ако не го вклучуваш телевизорот,значи ништо не ти е интересно,а ако не ти е интересно тогаш ти си обичен несреќник.I have no words
И јас немам зборови на тоа дека си ставил запирка помеѓу прашалниците, ама добро, не секој учел Македонски.
Ми е интересно иначе, нешто од што се учи а нешто каде има голи стари жени, и "убавата" Елена.