Dawn of the Dead гледан ти е? Тој стариот, не тој од 2004.Вчера го изгледав филмот World war Z бидејќи сум фан на зомби филмови. Филмот ми остави позитивен впечаток. Можеби ќе ми беше уште поинтересен ако внесеа малку повеќе акција, но сепак сум задоволен. Акцијата во Израел беше master mind!
Не зезај, ВВЗ беше лош. И јас сакам вакви филмчиња, ама мене лошо ми легна. Едвај петка му дадов.Вчера го изгледав филмот World war Z бидејќи сум фан на зомби филмови. Филмот ми остави позитивен впечаток. Можеби ќе ми беше уште поинтересен ако внесеа малку повеќе акција, но сепак сум задоволен. Акцијата во Израел беше master mind!
Еве ако не за друго, тука ќе се сложиме.Se7en во секој случај пред Мистик ривер.
А за овој дуел Шатер е далеку подобар од Селово.
Го имам гледано и не ми е баш нешто. Повеќе се фокусирале на неговиот живот, а само малку има прикажано од снимањето на Психо.@Söldner ми текна од Хичкок филмот Птици го имам гледано одамна на тв го даваа, не знам како успеале во тоа време без си-џи-ај да ги натераат птиците да прават зулуми
А имало и биографски за Хичкок со Ентони Хопкинс, не знам дали го имаш гледано, јас го немам гледано.
Ова е доказ дека нема филм што го немам гледано.![]()
Го изгледав ама заборавив да пишам. Ех вториов го имам гледано, супер филм.Да не го изгледа Fahrenheit 451 случајно? Иначе, еве ти уште еден стар филм како препорака (ако го немаш веќе гледано) - A Streetcar Named Desire.
Го изгледав ама заборавив да пишам. Ех вториов го имам гледано, супер филм.
Јас уствари ретко да не ссум гледал постар филм, ете како на пример Fahrenheit 451.
Мене не омилен ама супер е. Ми се допаѓа глумата во постарите филмови, затоа и сакам такви. Филмов штом сум издржал да го изгледам значи не може да е лош. Има некои сцени каде се гледа дека потрошиле долго време на снимање, и ги направиле супер. Книгата не ја знам ама би требало да е подобра од филмов, иако и филмот не е лош, како што кажа и ти.И што мислиш за него? Мене ми е еден од најдобрите филмови зошто всушност книгата ми е една од омилените. Но, и филмот е навистина одлично направен според неа, немам поплаки.