Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Од радост и торта ќе направам (cake)
А за мене ќе има ли парче?Ако немам згрешено нешто овде во работава а и кога сакам да бидам на две места оддеднаш,така мие, и јас ке направам благо,уфф..........(rain)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Busted
15f41o9.jpg

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Мислењата на @Electra и @Outrider немојте да ги читате, само лајк ставете им. :)
оооо...па ако така правиме ке заборавиме да читаме,едино они и уште двајца а и ти во последно време се од кои можеме нешто и да прочитаме(nod)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
оооо...па ако така правиме ке заборавиме да читаме,едино они и уште двајца а и ти во последно време се од кои можеме нешто и да прочитаме(nod)
Абе ти читај си ако сакаш ама на крај секако лајк ќе ставиш, така да за да не се мачиш одма стави им лајк, и така сите мислења им се за лајк. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
гола вода ти е тоа, нема среќа без пари верувај.

Знаеш како викаат, најсреќните моменти во животот дека се бесплатни, а може има нешто во тоа ако се земе љубов, среќни моменти со саканата/саканиот, децата и нивната насмевка, разни спонтани моменти кои не можат да се купат со пари и еден куп остали ситуации... секако дека во немаштија среќа е тешко можна но генерално не знам кои се посреќни, скандинавците кои имаат пари или рајата на кариби каде имаат малку пари ама се секогаш насмеани...
За ова поднебје секако, во немаштија нема среќа, немаштијата е тука како болест, како лепра - условува здравје, нерви, социјална зомбификација а и чиста географија, на зима на -15 без греење следи страдание, на Бахами немаат мака со тоа...