Чет муабети (ти реков-ми рече)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Абе ти читај си ако сакаш ама на крај секако лајк ќе ставиш, така да за да не се мачиш одма стави им лајк, и така сите мислења им се за лајк. :)
Сега па и за лајк пишуваме...
Се зезам, блејм ин он д виски. Мало навраќање на времето кога во секоја реченица се бараше двосмисленост и скриена порака. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сега па и за лајк пишуваме...
Се зезам, блејм ин он д виски. Мало навраќање на времето кога во секоја реченица се бараше двосмисленост и скриена порака. :D
А где је лајк? :)
Се зезам и јас.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Членот е баниран поради поставување ултиматуми и мрчење.

За одбанирање, сподели песна во чест на Тоше и кажи дека се контраш од што сите ги сакаш.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Знаеш како викаат, најсреќните моменти во животот дека се бесплатни, а може има нешто во тоа ако се земе љубов, среќни моменти со саканата/саканиот, децата и нивната насмевка, разни спонтани моменти кои не можат да се купат со пари и еден куп остали ситуации... секако дека во немаштија среќа е тешко можна но генерално не знам кои се посреќни, скандинавците кои имаат пари или рајата на кариби каде имаат малку пари ама се секогаш насмеани...
За ова поднебје секако, во немаштија нема среќа, немаштијата е тука како болест, како лепра - условува здравје, нерви, социјална зомбификација а и чиста географија, на зима на -15 без греење следи страдание, на Бахами немаат мака со тоа...
не мислев да си ја кyпиме среќата туку кога финансиски сме послаби во прв план не ни е секогаш среќата. Постојат среќни моменти секако но не е тоа тоа. Нормално не значи дека ако имаш пари т.е финансиски си постабилен ќе бидеш цело време среќен. Туку ете можеш да си дозволиш работи кои те прават среќен што не мора да значи дека мораат да бидат материјални. Еве на пример некои луѓе се среќни кога финансиски помагаат на други.
Што знам кога имаш пари, не милиони а ете доволно за нормален живот не си ограничен, а кога не си ограничен си послободен, а кога па си послободен си и среќен.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider