Ќе ти ја ставиме во весникот ако нема постови. Како таа за авионите или што беше тоа не знам.
Весникот како рисајкл бин за заборавени теми ќе дојде
Ќе ти ја ставиме во весникот ако нема постови. Како таа за авионите или што беше тоа не знам.
па џабе ги отвараш бре момак .. само зборови трошиш непотребноСум отварал теми ама немало постови на нив, на некои ниту еден
па џабе ги отвараш бре момак .. само зборови трошиш непотребно
Lady Godiva ? :/Не е до тоа, тастатурата е ПВЦ нема гајле него понекогаш добивам напади на шкрабализам, не знам зошто А темата си е ок, логичка конзистентност, дали е царот гол и тие ствари...
Taка така .. јас ја спомнав типката пошо ми падна прво нешто шо ме асоцираше на ГОЛО ( пошо нели рече царот гол де ).Царот, со азното
Фала на подршката драга моја @diva orhidejaМногу убаво кажав, само ти дали сакаш да го разбереш тоа!!!
Обратно? „Родителите треба да бидат тоа што се децата“?...никој не рече дека треба децата да бидат тоа што се родителите или обратно...
Ццц.....де,и ти па едвај чекаш грешка да ми најдеш, ај порадувај се...Обратно? „Родителите треба да бидат тоа што се децата“?
Од радост и торта ќе направамЦцц.....де,и ти па едвај чекаш грешка да ми најдеш, ај порадувај се...