Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Not sure како оди прогресијата од постер од Мајкл Џексон (!?) до пиштол на појас.

Мајкл Џексон бе :rofl
Ти па толку знаеш... Мајкл е прогресивец у душа, како иначе би еволуирал во белец?
(соскерла расизам)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ти па толку знаеш... Мајкл е прогресивец у душа, како иначе би еволуирал во белец?
(соскерла расизам)

Почнал како негроид, seen the light, завршил како македоноид.:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Наравоучение, црткајте птички в лет и не слушајте М.Ј.
Еве одма: \m/ \m/ \m/ \m/
Почнал како негроид, seen the light, завршил како македоноид.:zelen

Абе знаеш MJ е роден во оризари ама по него го нарекле Шуто, пошо ем шуто ем боде :D

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сакам нешто да кажам најискрено,
форумот го нема тој сјај како што го имаше,беше живо и секој ден нешто ново за читање.Дури имаше денови кога се заборавав овде од што беше интересно, ко некоја магнетна сила да ме привлекуваше. А сега (иако работам) сепак наоѓам време да се уклучам и да видам што се дешава ама некако од навика тоа го правам.
Има многу денови кога немам желба да напишам ништо овде. Некако негативностите преовладаа, останаа 10 членови активни од кои поделени и со позитивни и со негативни вибрации, но не е тоа тоа. Како викаат една ластовичка на ја прави пролетта. Така и овде осеќам непотполност и празнина,кое се надевам дека наскоро ќе се промени.

(Голем поздрав до старите членови на ЦБ)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena, The_Mayor and Y1K991

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Јас не можам да престанам да ја гледам одата на радоста, каде се веат патриотски знамиња под кош „Малешево Јуниор“. Сите еден по еден ги изгледав кој како се радува, нешто што досега ми се има случено само кај плесните точки на „Лоша девојка“ од Пане Панев.
Битен момент е и дека им ставиле и црни постелнини на деликвентиве. Трули, да им одат со душата секташка.
Ќумрам бе! Панкер со свето тројство Металика, Пантера и Ајрон Мејден.
А металкава брише нос пошто во сон шмркала кокаин и се бодела со мара у вена, знам јас.
р.ѕ. Не е...нели?
CPjOK.jpg

Генијалци. IQ 180, ама сите заедно.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and MissChievous