Лажење за бројот на партнери?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Шт е битно колку биле предходно? Да не ќе ја смени сегашната ситуација или ќе придонесе или ќе намали нешто, барем за мене не. Чим си одговараме , колку сака нека имала/имал предходно. Искрено бројот на моите партнери ја го кажувам на почетокот на врската, не објаснувам мн мн но тој детал не го изоставувам, бидејќи несакам да налетам на личност која ќе ме пресуди за минатото.

Без да те прашаат им кажуваш број на партнери? :eek:

Во основа самиот број не е некоја гаранција за нешто, не значи ако некој/а имале малку партнери дека ќе успее врската или ако имале многу дека ќе е фејл.
Но во секој случај е показател, ако некоја да речеме за 24 години (од кои да кажеме 6-7 сексуално активни) имала 29 партнери... Или некој лик кој има историјат на пуштање насекаде на секоја како манијак... не треба неговата партнерка да очекува некоја стабилност...

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Без да те прашаат им кажуваш број на партнери? :eek:

Во основа самиот број не е некоја гаранција за нешто, не значи ако некој/а имале малку партнери дека ќе успее врската или ако имале многу дека ќе е фејл.
Но во секој случај е показател, ако некоја да речеме за 24 години (од кои да кажеме 6-7 сексуално активни) имала 29 партнери... Или некој лик кој има историјат на пуштање насекаде на секоја како манијак... не треба неговата партнерка да очекува некоја стабилност...
Никаде не наведов дека сама кажувам БЕЗ да ме прашаат, но е тема што лично ја отворам пред да започне целиот процес на сексуална активност, нормално ако сметам дека оди натаму врската.

Compact

Истакнат Член
22 август 2014
14
10
303
Бројот на партнери, личен избор кој со кого и со колку ќе се шиба.
Да бидеме реални никој никогаш нема да го каже вистинскиот број на партнери со кој што биле.

Убаво кажуваат, врската е добра се додека девојката не почне да збори за нејзиното минато (се однесува на бројот на парнерите) затоа што после тоа едноставно ти се усерува се. (простете на израз)

incule

Староседелец
5 јануари 2015
740
128
1,053
30
Дека вие машките се лутите ако девојката го каже вистинскиот број