Лажење за бројот на партнери?

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Куропецање?
Не баш, туку тоа се должи на вечната потреба на одреден број жени да го скротат, променат, стават под контрола фраерот. Да успеат онаму каде многу други жени не успеале. Да излезе глас `Мори, ја глеаш Митранка како го среди онај Митре до вчера шо се пушташе на секоја сукња, сега и јади од рака`...Да направат од него битие по свој образ, да ја парафразирам збирката еврејски народни легенди... :D

Брак, деца, правење ајвар, семејна слава, одмор во Бечичи или Дојран... така да дистопичниот е во право.

Ги има и такви, не велам не.
Ама знаеш, ако некоја сака да улови некого колку за да си го полне егото од чаршиски муабети, свака и чАст.

Верувај, не секое девојче е такво:)

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Куропецање?
Не баш, туку тоа се должи на вечната потреба на одреден број жени да го скротат, променат, стават под контрола фраерот. Да успеат онаму каде многу други жени не успеале. Да излезе глас `Мори, ја глеаш Митранка како го среди онај Митре до вчера шо се пушташе на секоја сукња, сега и јади од рака`...Да направат од него битие по свој образ, да ја парафразирам збирката еврејски народни легенди... :D

Брак, деца, правење ајвар, семејна слава, одмор во Бечичи или Дојран... така да дистопичниот е во право.
im se cudam na lugeto i sto ke postigne so toa sto ke iskoci so nekogo za edna vecer i drugiot den tipot ke ja sutne gluposti toa za mene se prosti svet sto lesno pagaat na maski komplimenti i za koi ne potrebno mnogu da gi osvoi covek

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
greska se bitni se i toa mnogu ne se soglasuvam so tvojo stav
Секој со свое мислење и свој карактер. Мене многу и не ме засега дали девојката моја била со 2-3 или 10-20 ако мене ми е компетентна во врската и се оди како што треба јас ќе сум со неа, ако е невина а за никаде и не си одговараме што ќе ми е- не ја сакам.
Не сум љубоморен поготово не на начие минатото.

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
ok da ama podobro e da bila so pomalku partneriekoja sto ke vikaat pi
Секој со свое мислење и свој карактер. Мене многу и не ме засега дали девојката моја била со 2-3 или 10-20 ако мене ми е компетентна во врската и се оди како што треба јас ќе сум со неа, ако е невина а за никаде и не си одговараме што ќе ми е- не ја сакам.
Не сум љубоморен поготово не на начие минатото.
podobro e da e bila so pomalku partneri okolku da e nekoja sto site ke ja vikaat pikado

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
site ke ja vikaat pikado

,,Пикадо,, не бев чул за оваа дисциплина во сексот.

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
dada mislev da napisam tabla za pikado ama nema slisla od major ke mi se naluti svakas zatoa taka stoi kapiras sega?

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Шт е битно колку биле предходно? Да не ќе ја смени сегашната ситуација или ќе придонесе или ќе намали нешто, барем за мене не. Чим си одговараме , колку сака нека имала/имал предходно. Искрено бројот на моите партнери ја го кажувам на почетокот на врската, не објаснувам мн мн но тој детал не го изоставувам, бидејќи несакам да налетам на личност која ќе ме пресуди за минатото.