Анализирајќи се себеси пред некој ден,те така имав една згода,ми светна вглава да Ве прашам,што правите кога ќе налетате на "опасен"форумаш?Под опасен немојте да мислите на манијакално однесување или на некој што ве прогонува,туку на форумаш чии постови делуваат на вас и тоа на начин на кој ви не сакате,од чиј пост ви зоврива крв во глава,или пак од срам веднете глава и ви се вцрвуваат образите.Еве од моево искуство до сега на форумов,неколкупати ми се кренал притисок од морам да признам јак форумаш,со кој ако се обидеш да му се супроставиш правиш само полошо,едноставно умее психолошки да те дотолчи,а да признам па и умен и начитан дечко,порано беше како кезава мачка но сега се средил.Сите сме виртуелни глувци кои преку монитор неможеме да се грицнеме,но психолошки барем кај мене е Јако.Од неколку форумаши научив и нешто ново,од поедини го доизградив некој став.........Знам дека не е место во темава,но со Јами имам топлина околу срце,а со Аристократ интересно место за забава.Прашањето ми дали влетувате во конфротација со форумашите до крај,се изнапукувате да ви олесни или се повлекувате кога ке видите дека неможете да победите.Го зајакнуваме ли карактерот или што?