Чет муабети (ти реков-ми рече)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Кој те стави тебе за модератор?
Убаво си праша човекот. Еве Петко иде на форум .. гледа неверство тема .. и се чуди шо е тоа неверство сеа .. од кај испадна ?
И како сакаш да ти одговори на темата ?

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Богами ако продолжиш со тресење зелени,ке има и полициски извештај.Полагаше ли ти приемен за модератор?
Што му запна толку на челоекот? Да не треба и на систематски преглед да појде и да ти ги прати резултатите?

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А ти кој си,негов адвокат?
А ти нели се жалеше дека тролам и сакаше да ме казнуваат? Сега ти истото го правиш, само тролаш и прашуваш нешто што нема врска со темата. Ниедно паметно мислење ти немам прочитано, само глупости. :)
Ај сега пожали се и за ова мислење што го пишав.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
А ти нели се жалеше дека тролам и сакаше да ме казнуваат? Сега ти истото го правиш, само тролаш и прашуваш нешто што нема врска со темата. Ниедно паметно мислење ти немам прочитано, само глупости. :)
Е тоа е тоа. И никогаш не би и дал години на возрасна созреана жена. Бар до сега не сум сретнал некоја така што реагира и само треска глупости. Повеќе ми личи како некое 15 годишно дете.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ама ма изнасмеа,како мало дете си хахахахааа!На кого да се жалам,кога цело време си се шалам!:roflИ ако ти е и ова едно од твоите паметни мислења:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Ама ма изнасмеа,како мало дете си хахахахааа!На кого да се жалам,кога цело време си се шалам!:roflИ ако ти е и ова едно од твоите паметни мислења:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl
Tвоите мислења ако се шалење .. јас сум Гоце Делчев со бајонет.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Е тоа е тоа. И никогаш не би и дал години на возрасна созреана жена. Бар до сега не сум сретнал некоја така што реагира и само треска глупости. Повеќе ми личи како некое 15 годишно дете.
Заборавив само да прашам,но ке ми простиш мало дете сум од 15 год.но твои теми ама баш нигде не видов,па дури и на другиот форум немаш ништо интересно.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Заборавив само да прашам,но ке ми простиш мало дете сум од 15 год.но твои теми ама баш нигде не видов,па дури и на другиот форум немаш ништо интересно.
Стварно ли ? :eek не сум знаел. Ама па нигде не тропам глупости и не се жалам дека ова не чини она не чини.
Немој да го вреѓаш Гоцета,молимте,а на Алибаба и ...........моит да подзаличуваш.
Алибаба викаш а ? Може, може и на него .. Сепак подобро од твоите глупости.