Убаво си праша човекот. Еве Петко иде на форум .. гледа неверство тема .. и се чуди шо е тоа неверство сеа .. од кај испадна ?Кој те стави тебе за модератор?
И како сакаш да ти одговори на темата ?
Убаво си праша човекот. Еве Петко иде на форум .. гледа неверство тема .. и се чуди шо е тоа неверство сеа .. од кај испадна ?Кој те стави тебе за модератор?
Што му запна толку на челоекот? Да не треба и на систематски преглед да појде и да ти ги прати резултатите?Богами ако продолжиш со тресење зелени,ке има и полициски извештај.Полагаше ли ти приемен за модератор?
А ти кој си,негов адвокат?Што му запна толку на челоекот? Да не треба и на систематски преглед да појде и да ти ги прати резултатите?
А ти нели се жалеше дека тролам и сакаше да ме казнуваат? Сега ти истото го правиш, само тролаш и прашуваш нешто што нема врска со темата. Ниедно паметно мислење ти немам прочитано, само глупости.А ти кој си,негов адвокат?
Е тоа е тоа. И никогаш не би и дал години на возрасна созреана жена. Бар до сега не сум сретнал некоја така што реагира и само треска глупости. Повеќе ми личи како некое 15 годишно дете.А ти нели се жалеше дека тролам и сакаше да ме казнуваат? Сега ти истото го правиш, само тролаш и прашуваш нешто што нема врска со темата. Ниедно паметно мислење ти немам прочитано, само глупости.
Ај сега пожали се и за ова мислење што го пишав.
Ама ма изнасмеа,како мало дете си хахахахааа!На кого да се жалам,кога цело време си се шалам!А ти нели се жалеше дека тролам и сакаше да ме казнуваат? Сега ти истото го правиш, само тролаш и прашуваш нешто што нема врска со темата. Ниедно паметно мислење ти немам прочитано, само глупости.
Ај сега пожали се и за ова мислење што го пишав.
Tвоите мислења ако се шалење .. јас сум Гоце Делчев со бајонет.Ама ма изнасмеа,како мало дете си хахахахааа!На кого да се жалам,кога цело време си се шалам!И ако ти е и ова едно од твоите паметни мислења
![]()
Заборавив само да прашам,но ке ми простиш мало дете сум од 15 год.но твои теми ама баш нигде не видов,па дури и на другиот форум немаш ништо интересно.Е тоа е тоа. И никогаш не би и дал години на возрасна созреана жена. Бар до сега не сум сретнал некоја така што реагира и само треска глупости. Повеќе ми личи како некое 15 годишно дете.
Немој да го вреѓаш Гоцета,молимте,а на Алибаба и ...........моит да подзаличуваш.Tвоите мислења ако се шалење .. јас сум Гоце Делчев со бајонет.
Стварно ли ?Заборавив само да прашам,но ке ми простиш мало дете сум од 15 год.но твои теми ама баш нигде не видов,па дури и на другиот форум немаш ништо интересно.
Алибаба викаш а ? Може, може и на него .. Сепак подобро од твоите глупости.Немој да го вреѓаш Гоцета,молимте,а на Алибаба и ...........моит да подзаличуваш.