Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А што ти сметаат слики и трејлери? Ако не ти е јасна и доволна рецензијата, имаш трејлер сервирано на тацна да си го ѕирнеш ако сакаш. Никаде во темата не пишува дека не смее така. Јас лично, од сам почеток на темата си ставам слика и трејлер за да биде појасно кој е филмот и да може после читање на рецензијата веднаш да се изгледа трејлерот за филмот (по желба). А објаснението за рецензијата е како да изгледа, поточно што да (не)содржи текстот, а не дали може/смее да се додадат слика и трејлер.
Ми смета дека кочи додека се отвори темата затоа што ставате големи слики. Не знам зашто мора толкави слики да се ставаат кога доволно е името на филмот, а и поубаво би изгледала темата кога би било само името на филмот и после рецензијата, а не да чекам пола саат да се отвори темата затоа што си правите албум со сликички. Исто и за трејлерите, ако сака некој да погледне ќе си го најде и ќе го види, 5 секунди работа е. Рецензиите иначе може да се напишат појасно за да ги сфати секој, со слика и 3 реченици нормално дека нема да ни е јасно. Туку ај не замарам повеќе, сакав да кажам само дека поубаво би изгледало без слики. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
@Söldner коа бев помал имаше еден Жика кај мене во населба и сите флипери ги вртеше и кога и да се спомнеше некоја игрица муабетот беше дека Жика го нема свртено значи е тешко кој било да ја сврти.Растур направи по ова игриициве :)
@existence змијава ме изненади дека го помина рекордот(y)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
СДК,
ми беше досадно па ја читав Љубовна Исповедувачница,колумните и цела поезија на форумов.
Раскази оставив за друг пат.
Имаме ептен креативни членови(имавме),форумов е права мала ризница за креативности од тој вид.
Ме интересира зошто е намален интензитетот на литературно творење?

Лето е, мозоците се успорени од жештините а емоциите се под удар на нагоните... таму од Октомври натаму би требало да има повеќе постови ваљда, јесења туга и слично...

А тоа темата со љубавни исповеди еднаш прочитав неколку страни и ме удри депресија, само сивила и црнила, плач и лелек...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Söldner коа бев помал имаше еден Жика кај мене во населба и сите флипери ги вртеше и кога и да се спомнеше некоја игрица муабетот беше дека Жика го нема свртено значи е тешко кој било да ја сврти.Растур направи по ова игриициве :)
@existence змијава ме изненади дека го помина рекордот(y)
Аа не играм повеќе, ме нервира тоа под никот. Ќе ве оставам да направите подобри резултати. :)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Аа не играм повеќе, ме нервира тоа под никот. Ќе ве оставам да направите подобри резултати. :)
Колку се намачив да ти го симнам рекордот на Bejeweled или како и да се вика ама никако не успевам

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Лето е, мозоците се успорени од жештините а емоциите се под удар на нагоните... таму од Октомври натаму би требало да има повеќе постови ваљда, јесења туга и слично...

А тоа темата со љубавни исповеди еднаш прочитав неколку страни и ме удри депресија, само сивила и црнила, плач и лелек...
Љубов е тоа де..:sreken