Е тоа е веќе џек потМоже има и феноменален карактер плус, три во едно.
Е тоа е веќе џек потМоже има и феноменален карактер плус, три во едно.
Му пратив јас .. чекам да врати.Кажи како да ти ја пратам,мејл?
Заклучив зашто пробав да се најдам себеси во повеке религии и учења, се дури не дојде светиот Куран во моите раце. Исламот е прав пат за сите луѓе на оваа планета,кога би му пристапиле со чисто срце и предрасуди.Само за жал има една голема пропаганда па одма ви паѓа на ум смрт, сечење раце ,глави ,неправда кон жената и слични небулози.
Никој не те обвини дека лажеш туку напротив ти рекоа дека не можеш да докажеш дека немаш потреба да лажеш. Ако сакаш ќе се вртиме со муабетот до задутре, а ако сакаш може и да прочиташ убаво и да се обидеш да не глумиш лудила.Јас немам потреба да лажам, тој што ме обвинува дека лажам, треба да докаже.
Слушај.....личиш на прваче кое научило да чита и трча по кој ќе стигне да му покаже каде греши. Досаден си. Оди лечи си фрустрации на друго место! Ако некој глуми лудила на форумов тогаш тоа си ти! Секој пост ти е со една иста цел - да покажеш како некој греши и како ти се знаеш. Не замарај повеќе.Никој не те обвини дека лажеш туку напротив ти рекоа дека не можеш да докажеш дека немаш потреба да лажеш. Ако сакаш ќе се вртиме со муабетот до задутре, а ако сакаш може и да прочиташ убаво и да се обидеш да не глумиш лудила.
Seems like you're the same one ?Слушај.....личиш на прваче кое научило да чита и трча по кој ќе стигне да му покаже каде греши. Досаден си. Оди лечи си фрустрации на друго место! Ако некој глуми лудила на форумов тогаш тоа си ти! Секој пост ти е со една иста цел - да покажеш како некој греши и како ти се знаеш. Не замарај повеќе.
На пример?Seems like you're the same one ?
На пример?
Солидно инфо, освен во делот каде се вели дека маструбирањето и практикувањето на хетеро и хомо секс е дел од практикувањето на ритуалите. Одредени ритуали имаат сексуална симболика, но практикување сексуален чин не е дел од ниеден ритуал што мене ми е познат, ниту пак принципите на телемата оставаат простор некој да биде присилен на секс доколку не сака.http://www.theguardian.com/culture/.../peaches-geldof-aleister-crowley-sex-cult-oto
Да видиме што пренесува реномираниот британски весник Гардијан