Чет муабети (ти реков-ми рече)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Луѓето во црно = Нинџите или Секташи или Св. Лица ??
- не си требала да пиеш 4-5 пива
Да те плаќаа, па немаше толку офффффффффффф топик во секоја тема да тераш. (wasntme)
Пивата ги „шверцував“ за момците, мене од секта не ми даваат да пијам ако не е претходно зачинето со вегета...а кај да најдам вегета на екскурзија?
Common sense, мислим...

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Да те плаќаа, па немаше толку офффффффффффф топик во секоја тема да тераш. (wasntme)
Пивата ги „шверцував“ за момците, мене од секта не ми даваат да пијам ако не е претходно зачинето со вегета...а кај да најдам вегета на екскурзија?
Common sense, мислим...
Adminite ... cool like hell !!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Кроули до 12 год.бил мирно дете Болен бил од астма и го лекувале во тоа време со некои дроги и така станал зависен од нив

Тоа е муабетот на сите џанаци и алкоси, не биле тука коа им се десило тоа :zelen

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Тоа е муабетот на сите џанаци и алкоси, не биле тука коа им се десило тоа :zelen
А што да прави "душичка" во тоа време така лекувале,но после он експериментирал со разни дроги,хашиш,лсд,хероин,но никаде не најсов податок дека бил наркоман.Порочен човек да но оставил зад себе бајаги Мацо@Outrider,a Ти гледај што ке оставиш зад себе,САМО ЦИНИЗАМ !

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А што да прави "душичка" во тоа време така лекувале,но после он експериментирал со разни дроги,хашиш,лсд,хероин,но никаде не најсов податок дека бил наркоман.Порочен човек да но оставил зад себе бајаги Мацо@Outrider,a Ти гледај што ке оставиш зад себе,САМО ЦИНИЗАМ !

Греотичка малиот се навлекол ради астма,:rofl исто и Иги Поп и Сид Вишз се навлекоа поради слепо црево...А Стево комшијата пиел ради циркулација наутро по една чашка......остатокот од шишето навечер го мава.
Ок е сето тоа, си уживал чоекот во наркотици, дорс оф персепшн и тие ствари ама митовите `није био тамо` кои ги шират неговите поклоници се смешни.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja