Добро утро Поменче. Те сфаќам целосно. Благодарам што одговори на темата. Не знаев дека не треба да се развиваат дискусии на темиве. Ами ако јас таа која ја отворила темава не се обидам да развијам дискусија вие сите овде дремите и ништо не дискутирате. Си напишувате мислење и за вас темата е завршена. За што почнавте дискусија за цицките со мед. Боже сачувај. Инаку ај да не ја реплицирам Јами на друго место еве
@JaMi ти во секоја твоја реплика, мислење или коментар на моите постови си најнегативно настроена и ми делиш совети како некоја старамајка. Мене сексот воопшто не ми е во мислите. Посебно не сега кога излегов од една мачна врска и кога имам толку многу други обврски. Сакав пак да и покрај обврските сум активна на форумов. Да не ве заборавам. А темата баш онака ми текна и СЕКОЈА МОЈА ТЕМА ОТВОРЕНА СИ НЕМА ВРСКА СО МОЕТО ЛИЧНО ИСКУСТВО ИЛИ МИСЛЕЊЕ. Само се обидувам да ве разбудам. Да почнете убави и промослени дискусии да започнете. И ете ветувам нема јас да реплицирам никому веќе пошто овде требало да се биде монотон. Да се пиши свое мислење и точка. И многу ми е гајле мене ти каков секс си имала и дали бил запотен дечко ти. Можеше фино лепода напишеш не сакам негихиенски секс а не да ми солиш памет. И темава не е за во играчница. Те сфаќам јас тебе добронамерно само од сабајлечки ваква критика да прочиташ незнам дали пак ќе си пиеш кафенце од убавата ти шољичка и ќе го уживаш денот. Ме касна за срце. Но ок. Го има и копчето игнор
Се согласувам со тебе во делот кога ќе ти запнат дека каква тема отвараш се на тоа мислиш.
Па крај раева подобро на секс да мислам отколку на ете да речеме како да се напушам вечерва за да со сила се расположам или било на што друго(не ме саќајте буквално,примеров е онака излезен од глава,прво што ми текна.Ако некому му е тоа поинтересно па нека мисли и на тоа).
Не реков не треба да дискутираш или реплицираш на темите.Едно е изигравање доктор и пациент,учителка и ученик а друго е дискутирање и реплицирање.
Се надевам дека ке ме разбереш.
отвори си темичка,пиши си мислење,читај си го текот на темата,продискутирај со некого нешто ако те ,,заголицка,,било од кој аспект,ама буквално секое мислење?
Нема зошто да ми се заблагодаруваш што пишувам мислење токму во тема што ти си ја отворила.
Не дискутираме на теми ваљда во однос на тоа кој ја отворил.Јас барем не.
Со самото тоа што се заблагодаруваш ете ми покажуваш дека имаме различно мислње околу таа работа.
И друго што ми текна...ете може зошто да ти ги препишуваат твоите теми како лично твое искуство,баш ради тоа оти ги пишуваш во прво лице еднина.
Тоа укажува на сопствено видување и искуство.Пробај и тоа промени го,...не дека мораш.само се трудам и тебе да те разберам.
Гледам не штедење со директни навреди и врз тебе и реално како и кај кој и да е и врз тебе не ми се допаѓа.
Поздрав и очекувам нови теми
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)