Општа хигиена при секс

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Јас пак секогаш сум се чудел од потребата на луѓе да споделуваат вакви информации на социјални мрежи :
И така човека го фаќа носталгија по старите добри времиња на инквизицијата :^)
за фулл ефект фулл приказна
тоа за сапунот е подолу во коментарите на темата
vk7nR.png

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and Outrider

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас пак секогаш сум се чудел од потребата на луѓе да споделуваат вакви информации на социјални мрежи :

И така човека го фаќа носталгија по старите добри времиња на инквизицијата :^)
Не е нејзина исповед и тоа е апла,виц напиша девојчето.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Виц? Сериозно?

Требало да соопшти, пошто постои раја која нема ФБ или телепатски способности. Така напишан постот делуваше како што делуваше :D
Енивеј, важи за кој и да го напишал каде и да било...

п.с. прејака тема, очекувам TV static and its variations следно :zelen

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Мажите обично сакаат спонтан секс.
А за спонтан секс мало морген обострана задоволителна хигиена поготово летово.
Задолжитено туширање,немора парфеми ама не сакам ни мирис на машка пот.
Бај д веј мислам дека има слична тема.И како и сите и оваа Весниче си си ја претворила за во играчница па и за хумор и сеир.
Темата си е тема,немора во сите твои отворени теми да го цитираш сечие мислење.Напиши си сопствено твое и готово.Не ја претворај темата во доктор и пациент.Може некое мислење да те заголицка да сакаш да го прокоментираш ама сечие?:)

Добро утро Поменче. Те сфаќам целосно. Благодарам што одговори на темата. Не знаев дека не треба да се развиваат дискусии на темиве. Ами ако јас таа која ја отворила темава не се обидам да развијам дискусија вие сите овде дремите и ништо не дискутирате. Си напишувате мислење и за вас темата е завршена. За што почнавте дискусија за цицките со мед. Боже сачувај. Инаку ај да не ја реплицирам Јами на друго место еве @JaMi ти во секоја твоја реплика, мислење или коментар на моите постови си најнегативно настроена и ми делиш совети како некоја старамајка. Мене сексот воопшто не ми е во мислите. Посебно не сега кога излегов од една мачна врска и кога имам толку многу други обврски. Сакав пак да и покрај обврските сум активна на форумов. Да не ве заборавам. А темата баш онака ми текна и СЕКОЈА МОЈА ТЕМА ОТВОРЕНА СИ НЕМА ВРСКА СО МОЕТО ЛИЧНО ИСКУСТВО ИЛИ МИСЛЕЊЕ. Само се обидувам да ве разбудам. Да почнете убави и промослени дискусии да започнете. И ете ветувам нема јас да реплицирам никому веќе пошто овде требало да се биде монотон. Да се пиши свое мислење и точка. И многу ми е гајле мене ти каков секс си имала и дали бил запотен дечко ти. Можеше фино лепода напишеш не сакам негихиенски секс а не да ми солиш памет. И темава не е за во играчница. Те сфаќам јас тебе добронамерно само од сабајлечки ваква критика да прочиташ незнам дали пак ќе си пиеш кафенце од убавата ти шољичка и ќе го уживаш денот. Ме касна за срце. Но ок. Го има и копчето игнор

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Добро утро Поменче. Те сфаќам целосно. Благодарам што одговори на темата. Не знаев дека не треба да се развиваат дискусии на темиве. Ами ако јас таа која ја отворила темава не се обидам да развијам дискусија вие сите овде дремите и ништо не дискутирате. Си напишувате мислење и за вас темата е завршена. За што почнавте дискусија за цицките со мед. Боже сачувај. Инаку ај да не ја реплицирам Јами на друго место еве @JaMi ти во секоја твоја реплика, мислење или коментар на моите постови си најнегативно настроена и ми делиш совети како некоја старамајка. Мене сексот воопшто не ми е во мислите. Посебно не сега кога излегов од една мачна врска и кога имам толку многу други обврски. Сакав пак да и покрај обврските сум активна на форумов. Да не ве заборавам. А темата баш онака ми текна и СЕКОЈА МОЈА ТЕМА ОТВОРЕНА СИ НЕМА ВРСКА СО МОЕТО ЛИЧНО ИСКУСТВО ИЛИ МИСЛЕЊЕ. Само се обидувам да ве разбудам. Да почнете убави и промослени дискусии да започнете. И ете ветувам нема јас да реплицирам никому веќе пошто овде требало да се биде монотон. Да се пиши свое мислење и точка. И многу ми е гајле мене ти каков секс си имала и дали бил запотен дечко ти. Можеше фино лепода напишеш не сакам негихиенски секс а не да ми солиш памет. И темава не е за во играчница. Те сфаќам јас тебе добронамерно само од сабајлечки ваква критика да прочиташ незнам дали пак ќе си пиеш кафенце од убавата ти шољичка и ќе го уживаш денот. Ме касна за срце. Но ок. Го има и копчето игнор
Колку убаво ми дојде утрунското кафе со читање вакви смешни коментари.Искрено кажано поинтересни ми се вакви теми(барем ке се релаксирам)отколку тупење за религии,реинкарнации идр.Кој сака да се надообрази со знаење,знаеме каде треба,а форумов го сфаќам повеке за дружење,ај не е битно.Темава е интересна и повторно ке одговорам,искрено,потсетувајки се на моето минато сексуално доживување.Имало секс и кога двајцата сме биле испотени(играјки цела ноќ во диско,засмрдени на цигари алкохол,подмочани,недомочани)ама Се уште паметам бече прекрасно.Некого кого го сакаш многу,а и си млад,не ти пречи ништо,не приметуваш ништо,неговата пот ти е како најскапиот и најубавиот парфем,а со годините како идат, ти пречи и дупката на чорапите ако ја има.

• Ми се допаѓа
Реакции: FallenAngel

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Кал под ноктите никако ако решила да му го лиже прстот
38076-jessica-alba-sucking-a-finger.gif

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Обавезно треба да се има некоја ако не најдобра барем најосновната никој не би сакал да добие некоја болест или инфекција :giggle

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Е за тоа одма раскинување оди , нема тука разговор нема тука филмови (think) ;)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Прво ако не одржуваш хигиена за себе, за тебе да ти е удобно во сопствена кожа, за на друг да му угодиш.. Ич не се ни труди.
Хигиената не се одржува само пред секс, хигиена се одржува увек.

Последна промена: