Општа хигиена при секс

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Да ви се уклучам у муабетот. Иначе јас не го сакам дечко ми напарфемисан, ми смета јака миризба од парфем, повеке му го сакам природниот мирис, па дури и да е малку испотен...ммммм... мирис на МАШКО... а и плус многу е млад и убаво мириса, кога ке подостари можеби нема да мириса толку убаво.

Да де. Нормално е тоа. Ама ко што вика еден мој пријател : цел ден гнојот го фрлал негде на работа и иди дома смрдливи чорапи, испотен, уморен, вцрвенет .. Пак ќе легниш со него?

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Фаќал и вимето на некоја крава оти човекот кравар бил и оде сака да и бркне на жена му некој прст вуста. Бреј ама фантазииме тепат. А па замисли играл фудбал и иде легнува со тие чорапи... А жената се дотерала. Чекаи он да се избања. Или па смрде труе на алкохол и бацува ја. Еживоооо
И мирисот на алкохол може да биде стимулативен. Зависи каков алкохол и со колкав интензитет е миризбата.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
И мирисот на алкохол може да биде стимулативен. Зависи каков алкохол и со колкав интензитет е миризбата.

Јас се бацував. Имав пиено две чаши бело вино а он лименка пиво. Шо знам. Он мојот вкус го вкуси јас неговиот. Не беше лошо. Не бевме здробени пијани

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Да де. Нормално е тоа. Ама ко што вика еден мој пријател : цел ден гнојот го фрлал негде на работа и иди дома смрдливи чорапи, испотен, уморен, вцрвенет .. Пак ќе легниш со него?
Ако зборуваме конкретно за мојот дечко -Да.
Никогаш не му смрдат чорапите, а за потта ти кажав.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мажите обично сакаат спонтан секс.
А за спонтан секс мало морген обострана задоволителна хигиена поготово летово.
Задолжитено туширање,немора парфеми ама не сакам ни мирис на машка пот.
Бај д веј мислам дека има слична тема.И како и сите и оваа Весниче си си ја претворила за во играчница па и за хумор и сеир.
Темата си е тема,немора во сите твои отворени теми да го цитираш сечие мислење.Напиши си сопствено твое и готово.Не ја претворај темата во доктор и пациент.Може некое мислење да те заголицка да сакаш да го прокоментираш ама сечие?:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Гламстик ти го затворија ?
На колку форуми ја отвори истава тема денес ?
Ма немој да ме ј*беш ...

• Ми се допаѓа
Реакции: alba, Y1K991 and existence

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Мислам дека од 24/7 ти 25/7 часа мислиш на секс. Ок убаво е да мислиш ,али до тој степен си љубопита што за малку ќе побараш и во соба да те викнеме да не гледаш на дело,па да пишеш овде кој прднал,кој на што замирисал,кој влакна му пораснале а кој се издепилирал... Како и да е нема да ти напишат овде членовите дека сакаат запотени партнери што смрдат на кродмид и лук,со нокти ко на орли и чорапи во оцет закиснати....
а на секој му се дешава да се испоти на 40 степени, да му подраснат влакна,чорапи да му се скиселат од 10 саати работа и сл.
Друга работа, се сложувам со Мели дека ти секоја тема ја сведуваш на однос доктор/пациент,изгледа ти е неостварена желба,но овде нема потреба од секоја тема што ја отвараш да ја правиш играчница.
Ова не го сфаќај како навреда,туку како критика за во иднина да обрнеш малку повеќе внимание околу темите.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас пак секогаш сум се чудел од потребата на луѓе да споделуваат вакви информации на социјални мрежи :

Дечки дечко ми мачкаше мед на цицките. После недела дена уште ми лепат. Чаре? :-(

Одг : сапун сестро сапун и вода

И така човека го фаќа носталгија по старите добри времиња на инквизицијата :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: alba, Ghtalpo and Saladin