Нинџи во Македонија

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Значи се што треба е да направам бебе ? .. :eek
од донатор Нинџа само...
Ninja.gif

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Здраво ... прва тема ми е што ја отварам ..
Се прашувам дали има нинџи во македонија ...
Секој гледал како мал нинџа филмови и цртани и се филмал дека тоа е он всушност, но дали постојат нинџи воопшто и дали кај нас постојат ??
На јутјуб имам видено видеа македонски нинџи ... што се тие, кои се и дали се вистински?
----Инаку омилен ми е Леонардо ----

Овие на видеово повеќе делуваат како секташи него како нинџи...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Секташи ?? хммм .. образложи

Па сите се во црно...а освен металци и попови единствена раја шо носи фул црно се припадници на црна ружа...имаше нешто во весник денеска, црни миси ова она, ама да не одам оф-топик, шо знам за да се биде нинџа би требало да се оди во Јапан...а не во Мариово...

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Aбе со то офф-типик со 2 Ф .. се досадни фала богу .. демек ништо немало врска со темата .. ма ајде бе
Иначе може и да се секташи. кој ти ги знае ..
Иначе ... далеку е Јапан бе ... ок фала ипак за информацијата

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Што е понадвор од темата, толку повеќе ф има. Офффффффффффка од мака. А, македонската адаптација вели само едно ф.

Нинџите во Македонија најчесто се среќаваат на пратеничките седишта во собрание. На тие празните.
Нинџи се и оние што копаат ровови во подрум и таму складираат украдени предмети - точаци, оџаци, holy hand grenade и Јеховини Сведоци.
Коста Бургов е еден од повлијателните нинџи - прави спотови што никој не ги гледа, а Јоце Панов е д маџести химселф - анакондата ја користи ко бесилка.

Секташите се глупи металики, и ко такви не можат да бидат нинџи.
Молим ве да не ги мешаме тие поими. Секталика (копирајт: егзистенс) што пола ден го минува на шоља со марихуаната во вена, не може да биде нинџа. :nah

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
@Holla цитирам:
"----Инаку омилен ми е Леонардо -"

Горенапишаното ме подсеЧа на другар ми Хармонија.
Или Донатело му беше омилениот?
Не знам,да не излажам.Штета што не е активен,ќе ти напишеше нешто повеќе на тема.

А што тоа имало и нинџи во чудесната ни Македонија?

• Ми се допаѓа
Реакции: Holla

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Aбе со то офф-типик со 2 Ф .. се досадни фала богу .. демек ништо немало врска со темата .. ма ајде бе
Иначе може и да се секташи. кој ти ги знае ..
Иначе ... далеку е Јапан бе ... ок фала ипак за информацијата

Само на прв поглед е оф топик, ете на пример ти вчера отвори тема за нинџи (луѓе во црно) а денес во дневниот печат осамна следнава статија околу луѓе во црно :

oa3dqh.jpg

а јас во коинциденции...не верувам.

Што значи дека можеби си на добар траг...но наместо нинџи излегува нова епидемија на секташење под маската на нинџитсу.
Знаеш она кога прајват инвестигејтор ќе почне истрага и очекува дека кривецот е особа А а на крај сфаќа дека сепак е особа Б.

• Ми се допаѓа
Реакции: Holla

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Што е понадвор од темата, толку повеќе ф има. Офффффффффффка од мака. А, македонската адаптација вели само едно ф.

Нинџите во Македонија најчесто се среќаваат на пратеничките седишта во собрание. На тие празните.
Нинџи се и оние што копаат ровови во подрум и таму складираат украдени предмети - точаци, оџаци, holy hand grenade и Јеховини Сведоци.
Коста Бургов е еден од повлијателните нинџи - прави спотови што никој не ги гледа, а Јоце Панов е д маџести химселф - анакондата ја користи ко бесилка.

Секташите се глупи металики, и ко такви не можат да бидат нинџи.
Молим ве да не ги мешаме тие поими. Секталика (копирајт: егзистенс) што пола ден го минува на шоља со марихуаната во вена, не може да биде нинџа. :nah
Ма немаш никаква адаптација, ако веќе пишуеш македонски пиши ``надвор од темата`` , или со Латинска поддршка "Off topic".
Значи за да станам нинџа да одам у собрание? .. или да земам сперма од Нинџа .. ?
Иначе убаво е името Секталика = Секташи + Металика