Нинџи во Македонија

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
@Holla цитирам:
"----Инаку омилен ми е Леонардо -"

Горенапишаното ме подсеЧа на другар ми Хармонија.
Или Донатело му беше омилениот?
Не знам,да не излажам.Штета што не е активен,ќе ти напишеше нешто повеќе на тема.

А што тоа имало и нинџи во чудесната ни Македонија?
Па имало ете и ме заинтересира па отворив тема, да видам може некој знае нешто повече

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Само на прв поглед е оф топик, ете на пример ти вчера отвори тема за нинџи (луѓе во црно) а денес во дневниот печат осамна следнава статија околу луѓе во црно :

oa3dqh.jpg

а јас во коинциденции...не верувам.

Што значи дека можеби си на добар траг...но наместо нинџи излегува нова епидемија на секташење под маската на нинџитсу.
Знаеш она кога прајват инвестигејтор ќе почне истрага и очекува дека кривецот е особа А а на крај сфаќа дека сепак е особа Б.
Хах, абе или сум видовит, или некој што го следи форумов работи за Д.П. хех ..
ЗА АДМИН: Ако некој админ чита, го молам да ја врати темата од "Играчница" во "Философија" бидејќи нинџуцу не е никаква игра туку цела философија
- Ask google for more informations -
-Фала

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Здраво ... прва тема ми е што ја отварам ..
Се прашувам дали има нинџи во македонија ...
Секој гледал како мал нинџа филмови и цртани и се филмал дека тоа е он всушност, но дали постојат нинџи воопшто и дали кај нас постојат ??
На јутјуб имам видено видеа македонски нинџи ... што се тие, кои се и дали се вистински?
----Инаку омилен ми е Леонардо ----
Јас мислам дека такво нешто во Македонија нема а доколку би имало тоа мислам дека би бил број помал од 10 луѓе