Од каде знаеш дека е брат,можеби е сестра.До сега не знам што правев. Отсега имам дозвола од братот Хепта да живеам.
Па со абра се викаат „Брате“. Веројатно тие си го знаат полот.Од каде знаеш дека е брат,можеби е сестра.
Не знаеше?До сега не знам што правев. Отсега имам дозвола од братот Хепта да живеам.
Фала што ме просветли повторно. Викам јас дека без вас светот ќе живееше во мрак.Не знаеше?
Оди учи - сесија е, а потоа - живеј !
Е така
Топли браќа?Па со абра се викаат „Брате“. Веројатно тие си го знаат полот.
Топли ли се, ладни ли се, не знам. Прашај го Хепта, глеам на форум е. Тој ќе ти одговори најубаво.Топли браќа?
@Outrider до кај си со осамостојувањето на слободната територија? Мој предлог за знамето е знамето на Белгија плус црна ружа во средина.
Во многу популарната песна на групата „Лед цепелин", „Скалила во небото" зборовите од третата строфа содржат потсвесна порака и при слушање во обратна насока јасно се слуша: „Јас треба да живеам заради сатаната." Кога еден друг стих на песната („И уште има време да се промени оној пат по кој вие одите") се слуша во обратна насока, се слуша: „Мој мил сатано, никој друг нема да ми изгради пат."