Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Не дека сум профи ама не е на одмет да знам, кога-тогаш ќе ми притреба. Тоа не го менува фактот дека за пеглање е потребно размислување.
Убаво е да се знае како се пегла.
Блазе на жената која ќе си ја земеш.Некогаш :).
Туку не знам јас уствари што се фативме за тоа пеглање,тогаш го земав како банален пример.
Моабетот е(не е сега да се вадам :) ) туку медитација при извршување на активности каде не е потребно размислување.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Тоа беше делот со нацистите?

Химлер го барал гралот под дрво и под камен по пиринеите and beyond, некоја тогашна инкарнација на Ниче Македон му кажал дека гралот е уствари од ариевската раса, пошто Исус не бил евреин него плав ариевец... кој забеган режим, култ кон наука и технологија комбинирано со окултно-мистични ситуации... :zelen
Па освен двојката, кецот и тројката се со анти анти-семитска содржина.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Па освен двојката, кецот и тројката се со анти анти-семитска содржина.

Четвртиот, пред некој година шо излезе беше со комунисти нешто, ама слабо, стар е Харисон Форд да биде екшн хиро...

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не ни очекував поинаква реакција од тебе.;)
Јас сериозно ќе почнам да мислам дека си врач што додека очекуваш мое повратно цитирање изведуваш обреди кажувајќи басми :)
(шала не ме сфаќај погрешно)
исто како што и претходното беше шала, глупава тема, глупав коментар од моја страна, ама стварно не знам што потреба има да се дискутира кој сака и каде сака да се чеша.... од таа причина - често на вакви банални работи си употребувам фулгаризам, знам дека ќе кркам казнен поен ама баш ме брига.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас сериозно ќе почнам да мислам дека си врач што додека очекуваш мое повратно цитирање изведуваш обреди кажувајќи басми :)
(шала не ме сфаќај погрешно)
исто како што и претходното беше шала, глупава тема, глупав коментар од моја страна, ама стварно не знам што потреба има да се дискутира кој сака и каде сака да се чеша.... од таа причина - често на вакви банални работи си употребувам фулгаризам, знам дека ќе кркам казнен поен ама баш ме брига.
Смири се,не реков дека треба да те брига:)
Не сум јас до толку враг колку што си ти предвидлив.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Смири се,не реков дека треба да те брига:)
Не сум јас до толку враг колку што си ти предвидлив.
Посмирен не сум бил...од дамнина :)
А за предвидливоста... јас сепак мислам тоа басмите да ми ги пишеш во порака, ќе ми послужат при анализирање некоја народна песна, сигурно се тоа архаични зборови...:)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Посмирен не сум бил...од дамнина :)
А за предвидливоста... јас сепак мислам тоа басмите да ми ги пишеш во порака, ќе ми послужат при анализирање некоја народна песна, сигурно се тоа архаични зборови...:)
Секогаш си тврдел дека си смирен :D
А другово....рече дека е шала и затоа ќе го занемарам.