Обескуражува постои, баш сега проверив, али да тоа е значењето.Мислиш - обесхрабрува....
Не ми текна во моментот.
Обескуражува постои, баш сега проверив, али да тоа е значењето.Мислиш - обесхрабрува....
Не ми текна во моментот.
Пред месец ипол отприлика, се шетав со еден другар по Партизанска и некаде после градежен не` сретна старо панкериште со четка (бела(?!)), тракатанци и мартинки и праша кај имало свирка. Отприлика беше некаде 65 години.
Каква врска има металот со куфер?
Ви отворив цела дискусија заради една фамозна буква. И ја мислев дека е кофер токму поради муабетот од Тетовирање.
Фала Јами,Аутрајдер и Егзистенс на исцрпните одговори.
Многу ги почитувам тие неологизми(кованици) односно жаргонски зборчиња на форумиве и никогаш не го коригирам Интересни ми се.Обескуражува постои, баш сега проверив, али да тоа е значењето.
@MissChievous нема празни мислења, има само мртви врски (http://forum.crnobelo.com/threads/Известувања-околу-избришани-мислења.5279/#post-292206).
Па добро, освен средување на форумот од 2012-та што има на дневен ред?Океј де, јас така ги викам.
Па добро, освен средување на форумот од 2012-та што има на дневен ред?
Тебе бе дечко те читам и само нешто ти фали. Нека те стават таму администратор среди по твое. Од вакви не ми се оде по форуми.Па добро, освен средување на форумот од 2012-та што има на дневен ред?
Мислев на форумот, не приватно.Дружење со стари пријатели, прошетка со партнерот, малце шопинг, малце готвење, гледање по некоја епизода од рендом серија и многу други работи. If you ask me...
Па не оди на форуми, ставаат Frank-овци по форумите. Не мора да ме читаш, постои опција ignore.Тебе бе дечко те читам и само нешто ти фали. Нека те стават таму администратор среди по твое. Од вакви не ми се оде по форуми.