Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пред месец ипол отприлика, се шетав со еден другар по Партизанска и некаде после градежен не` сретна старо панкериште со четка (бела(?!)), тракатанци и мартинки и праша кај имало свирка. Отприлика беше некаде 65 години.

Тоа е само оптичка илузија, ликот веројатно имал 27-8 години ама изгледал пропаднато како да има 65, честа појава меѓу панкерите :zelen

Каква врска има металот со куфер? :D

Ви отворив цела дискусија заради една фамозна буква. И ја мислев дека е кофер токму поради муабетот од Тетовирање.
Фала Јами,Аутрајдер и Егзистенс на исцрпните одговори.

Па и металците имаат куфери :kafe
Темава е таква, не мора да има врска еден пост со друг, за да не се оди оф-топик во други теми се постира тука :)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Обескуражува постои, баш сега проверив, али да тоа е значењето.
Многу ги почитувам тие неологизми(кованици) односно жаргонски зборчиња на форумиве и никогаш не го коригирам :) Интересни ми се.
Исто како што ми се интересни зборовите на Гане Тодоровски, а никаде нема да ги најдеш по лексикони :)
Тоа е за респект не е за кудење... :)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Па добро, освен средување на форумот од 2012-та што има на дневен ред?

Дружење со стари пријатели, прошетка со партнерот, малце шопинг, малце готвење, гледање по некоја епизода од рендом серија и многу други работи. If you ask me...

• Ми се допаѓа
Реакции: Redhead

Violet

Полноправен Член
2 март 2014
32
40
18
40
рајска градина
Па добро, освен средување на форумот од 2012-та што има на дневен ред?
Тебе бе дечко те читам и само нешто ти фали. Нека те стават таму администратор среди по твое. Од вакви не ми се оде по форуми.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Дружење со стари пријатели, прошетка со партнерот, малце шопинг, малце готвење, гледање по некоја епизода од рендом серија и многу други работи. If you ask me...
Мислев на форумот, не приватно.
Тебе бе дечко те читам и само нешто ти фали. Нека те стават таму администратор среди по твое. Од вакви не ми се оде по форуми.
Па не оди на форуми, ставаат Frank-овци по форумите. Не мора да ме читаш, постои опција ignore.