Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Аман доста,инаку ке станам мајка убиец нА МАЧКИ!Отвори ја прикачената датотека 20517

http://www.hitler.co.uk/hitler-in-liverpool.html
http://www.dailymail.co.uk/news/art...Liverpool-flat-later-destroyed-Luftwaffe.html

Не се шегувам, Адолф бил послушен и примерен син, приврзан кон мајка си.
Тоа дека се мотал на Енфилд е моја шпекулација ама каде што има чад има и оган...

williamhitler.jpg

Внукот, во неочекуван пресврт на настаните подоцна работел за сојузниците...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ништо,кофер ко кофер празан...
Ке си лежам и ке си го слушам омиленото ми цеде, ке уживам во последните мигови во мојот дом,во мојот кревет.

Е да, заборавив. Нели е кОфер, а не куфер?

Може е кофер, не сум сигурен ама никогаш нема куферот да стане кофер, исто како што и упаљачот (чакмакот лол) никогаш нема да биде запалка и новчаникот паричник.
Мислам запалка бе (facepalm).... срам ме фаќа да го изговорам зборов а не пак да го употребувам секојдневно...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Може е кофер, не сум сигурен ама никогаш нема куферот да стане кофер, исто како што и упаљачот (чакмакот лол) никогаш нема да биде запалка и новчаникот паричник.
Мислам запалка бе (facepalm).... срам ме фаќа да го изговорам зборов а не пак да го употребувам секојдневно...
А далечнински управувач? :rofl

Е да, заборавив. Нели е кОфер, а не куфер?
Клик.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Пази:zelen

Тетовирање на Семрежната филмската база на податоци

Дури и за интернет си нашле зборче, семрежје ваљда :rofl
Имав јас една искомплексирана професорка по англиски во прва и вадеше некои изрази баш ко ова.
Web site -> мрежно место
MMOG -> масивна повеќе-играчка (online не ми текнува како го преведуваше, нешто во стил на „присутен на интернет“) игра
Еднаш праша „Колеги, како ќе го преведете Joystick?“ и еден колега ко од пушка и` одговори во нејзин стил „Палка на среќата.“

Design (v.) -> создава, обликува и сл. затоа што „дизајнира“ не било македонски збор.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Имав јас една искомплексирана професорка по англиски во прва и вадеше некои изрази баш ко ова.
Web site -> мрежно место
MMOG -> масивна повеќе-играчка (online не ми текнува како го преведуваше, нешто во стил на „присутен на интернет“) игра
Еднаш праша „Колеги, како ќе го преведете Joystick?“ и еден колега ко од пушка и` одговори во нејзин стил „Палка на среќата.“

Design (v.) -> создава, обликува и сл. затоа што „дизајнира“ не било македонски збор.

:D
Какви ликови предаваат тоа е чудо...
Design = создава...јако :zelen Во таквиот патриотичен новоговор Келвин Клајн на пример би бил Создател...само без божански особини :rofl
Палка која бидува усреќена од женска рака лол...