Не зборев тука за литература, зборев општо. Имаат нели проектни по Мир Толеранција и Заштита(барем гимназијалците во Кичево го имаат тој предмет).@Аркантос како да ти побараат во рандом период кога само за тромесечје прават писмени. Проект поврзан со литература? Ко да не си бил средно.
Па сите ги прават последните денови. Јас дур бев средно не сум видел некој да предаде проектна во април.Не зборев тука за литература, зборев општо. Имаат нели проектни по Мир Толеранција и Заштита(барем гимназијалците во Кичево го имаат тој предмет).
И ги нема до крај година... и ти се јавуваат во недела вечерта, родители плачат, плаќаат за понеделник сабајлето проектот да е готов.
Абе кога сакаат нека ГИ ПРАВАТ, ама не ги прават, туку ИМ ГИ прават.Па сите ги прават последните денови. Јас дур бев средно не сум видел некој да предаде проектна во април.
Кој вели дека за вајбер и сл. нема лек? Лекот е пет пари, ама други работи се побитни во државава и тоа нема никогаш да стигне на ред.Затоа ја си ја почитував мојата професорка по Македонски... ама си замина во пензија оддамна.
Никогаш не даваше теми пред време, а и никогаш темите не беа некои што ќе можеа да се предвидат...
Ама и за тоа има решение сега... вајбер и сѐ е можно...