Помош за проектни задачи/состави/писмени

David001

Нов член
11 мај 2014
2
0
1
23
Се извинувам што пречам, ќе може некој да ми напишете состав за писмена работа на тема "Oпис на лик", ми треба за во вторник. Ви благодарам однапред :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@Аркантос како да ти побараат во рандом период кога само за тромесечје прават писмени. Проект поврзан со литература? Ко да не си бил средно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
@Аркантос како да ти побараат во рандом период кога само за тромесечје прават писмени. Проект поврзан со литература? Ко да не си бил средно.
Не зборев тука за литература, зборев општо. Имаат нели проектни по Мир Толеранција и Заштита(барем гимназијалците во Кичево го имаат тој предмет).
И ги нема до крај година... и ти се јавуваат во недела вечерта, родители плачат, плаќаат за понеделник сабајлето проектот да е готов.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не зборев тука за литература, зборев општо. Имаат нели проектни по Мир Толеранција и Заштита(барем гимназијалците во Кичево го имаат тој предмет).
И ги нема до крај година... и ти се јавуваат во недела вечерта, родители плачат, плаќаат за понеделник сабајлето проектот да е готов.
Па сите ги прават последните денови. Јас дур бев средно не сум видел некој да предаде проектна во април.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кога никој не се замара да открие дали се правени од нив или не, нема ни учениците да се замараат правејќи проектни задачи. Исто е и со писмените, бараат да им дадат теми пред време за да може некој да им напише состави и да си ги научат од збор до збор.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Затоа ја си ја почитував мојата професорка по Македонски... ама си замина во пензија оддамна.
Никогаш не даваше теми пред време, а и никогаш темите не беа некои што ќе можеа да се предвидат...
Ама и за тоа има решение сега... вајбер и сѐ е можно...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Затоа ја си ја почитував мојата професорка по Македонски... ама си замина во пензија оддамна.
Никогаш не даваше теми пред време, а и никогаш темите не беа некои што ќе можеа да се предвидат...
Ама и за тоа има решение сега... вајбер и сѐ е можно...
Кој вели дека за вајбер и сл. нема лек? Лекот е пет пари, ама други работи се побитни во државава и тоа нема никогаш да стигне на ред.

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос

Mayaa

Нов член
6 јануари 2014
2
0
1
27
Dali nekoj ima nesto vo vrska so ekonomija na biznis za seminarska mi treba ,znaci po izboren predmet inovacija i pretpriemnoistvo mi e ...