Помош за проектни задачи/состави/писмени | Црнобело Форум

Помош за проектни задачи/состави/писмени

Gelco

Нов член
21 мај 2019
1
0
1
19
Ке ми треба да напишам писмена од 6 стлба ако има некој нешто на следниве теми:

- Чичко Горио
- Печалбарството меѓу двете светски војни
- Поезијата на кочо рацин
 

ma4792

Нов член
9 октомври 2019
3
0
1
27
Здраво.
Ве молам доколку сте во можност да ги пополнете следниве податоци, вашиот идентитет е потполно анонимен, а податоците и резултатите ќе се користат за истражување од областа на психологијата. Пополнувањето на прашалниците трае максимум 10 минути.
Истражувањето е за партнерски односи.
Фала многу.
https://docs.google.com/forms/d/1pj...FWMixrTHd_py9PZphl-aS9Cds8XU_ECTqMlh6XQ4E023Y