Помош за проектни задачи/состави/писмени

Babygirl21

Нов член
10 јуни 2018
6
1
3
24
Дали може некој од вас да ми напише состав некој за туризмот, патувањата околу светот, запознавање нови луѓе, нови култури итн јас имам нешто мое ама ми фали уште малку да го завршам :)
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Дали може некој од вас да ми напише состав некој за туризмот, патувањата околу светот, запознавање нови луѓе, нови култури итн јас имам нешто мое ама ми фали уште малку да го завршам :)
Барај го @Saladin
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Барав нема, си пишував и мое ама ми фалат зборови дека за завршна од 250-300 требало, ама ќе се снајдам ај ако не у август
Побарај нешто од шетањето по светот со Берта Додевска на пр.
 

Babygirl21

Нов член
10 јуни 2018
6
1
3
24
Здраво, има ли некој што ќе може да ми каже 4-5 реченици за модата т.е за шминка, за стил на облекување, модни додатоци итн, нешто како краток состав во врска со модата?
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Здраво, има ли некој што ќе може да ми каже 4-5 реченици за модата т.е за шминка, за стил на облекување, модни додатоци итн, нешто како краток состав во врска со модата?

А што бидна со темата за туризам!,