Дали може некој од вас да ми напише состав некој за туризмот, патувањата околу светот, запознавање нови луѓе, нови култури итн јас имам нешто мое ама ми фали уште малку да го завршам
Барај го @SaladinДали може некој од вас да ми напише состав некој за туризмот, патувањата околу светот, запознавање нови луѓе, нови култури итн јас имам нешто мое ама ми фали уште малку да го завршам
Не можам да му пратам порака, не знам зошто а баш ми треба за до вторник да ми е напишаноБарај го @Saladin
Биди упорна, многу го бараатНе можам да му пратам порака, не знам зошто а баш ми треба за до вторник да ми е напишано
Тешко, тешкоБиди упорна, многу го бараат
Знам.Тешко, тешко
Барав нема, си пишував и мое ама ми фалат зборови дека за завршна од 250-300 требало, ама ќе се снајдам ај ако не у августЗнам.
Затоа засукај ракави, барај по интернетов и пиши си сама
Побарај нешто од шетањето по светот со Берта Додевска на пр.Барав нема, си пишував и мое ама ми фалат зборови дека за завршна од 250-300 требало, ама ќе се снајдам ај ако не у август
Здраво, има ли некој што ќе може да ми каже 4-5 реченици за модата т.е за шминка, за стил на облекување, модни додатоци итн, нешто како краток состав во врска со модата?