Па сигурно не ми е САД, или некоја западноевропска.Еве на Френк најубава земја сигурно му е мајчица россија
BTW со муабетот со Џејми, се вртеше една поговорка на фб:
Абе уба си, ама убајната зелник не меси
Па сигурно не ми е САД, или некоја западноевропска.Еве на Френк најубава земја сигурно му е мајчица россија
Па сигурно не ми е САД, или некоја западноевропска.
BTW со муабетот со Џејми, се вртеше една поговорка на фб:
Абе уба си, ама убајната зелник не меси
Мисли си дека се живее од земјоделие.
То шо викаш, за политиката посебно се сложувам.....Таа е навлезена во порите на општеството.Субјективна е лепотата ама во САД сигурно има лепота за извоз, исто и западна Европа. Белгија на пример.
РМ и не е нешто посебно во лепота... ниту онаа природна уште помалку онаа мен-мејд... зависи со кого се споредува, од Силенд секако има повеќе лепоти...макар да сеа со силиконите (ск-2014) се надева да привлече добар спонзор, да ја ебне малку појако... оној индиецот шо е на робија сега на пример.
Осмели се
Да напоменам ова правилото околу политиката, би требало да е забранета и економија, пошто тие се овде како сијамски близнаци, а и историјата не е надвор од политиката...
То шо викаш, за политиката посебно се сложувам.....Таа е навлезена во порите на општеството.
Плус бенефит че види и форумов
А што би се изгубило со воведување на таков подфорум?Секако би имало повеќе членови... а квантитет или квалитет или двете или ниедно..... којзнае, ако се регистрираат ликови пред избори само
а од друга страна избори се дешаваат на ангро, поредовни се од некои автобуси по селата...
А што би се изгубило со воведување на таков подфорум?
Јаката дискусија во колумните, нашите фалења по СДК, или какви телефони иаме....
8 години учење руски, вредеа за да се разбери емисијата....
Па не беше само Путин, имаше и граѓани и новинари.Четири часа го слушаше Путин?