Помош за проектни задачи/состави/писмени

HadeEdah

Нов член
5 март 2014
1
0
1
29
Здраво... Правам проектна задача на тема АНАЛИЗА НА СИСТЕМИ НА ФОРУМИ па ми треба поконкретно да напишам како се прави форум (низ неколку етапи) па ако можете вие да ми кажете како е направен форумов ...ви благодарам

pink princes

Нов член
1 декември 2013
4
0
1
Zdravo..
dali nekoj ima materijal za proektna zadaca na temaa Deteto vo zivotnata sredina , domot i ucilisteto ..
Blagodagam odnapred :):):)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
И на мене ми е потребно текст ви се молам за Зошто да не утешам,помогна,израдувам.Ве молам итно ми е за утре
Филип бе брат...
„Зошто да не утешам, помогнам, израдувам“
Е ај кажи ми зошто мислиш дека е добро да ги правиш овие работи во две реченици и јас ќе ти напишам есеј, ама ако не ми кажеш не пишувам па горното долу да дојде.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Филип бе брат...
„Зошто да не утешам, помогнам, израдувам“
Е ај кажи ми зошто мислиш дека е добро да ги правиш овие работи во две реченици и јас ќе ти напишам есеј, ама ако не ми кажеш не пишувам па горното долу да дојде.
Да ти кажам јас? :D

davidco

Нов член
18 март 2014
1
0
1
24
pintija
ве молам ако може писмен состав .Тема. Зошто неможам да помогнам,израдуван,утешам. Ве молам ако може ми треба за во среда :(

MachHa..

Нов член
19 март 2014
1
0
1
26
Ми треба творба, текст, песна,есеј били што со наслов "Да се дружиме и запознаеме" ве молам ако може да ми дадете неколку примери не барам цели реферати.. ;)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Ми треба творба, текст, песна,есеј били што со наслов "Да се дружиме и запознаеме" ве молам ако може да ми дадете неколку примери не барам цели реферати.. ;)
Аман бре деца, како правите вие муабет меѓу себе??