Чет муабети (ти реков-ми рече)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Зашто да прикачувам слика, кога веќе ја има на интернет. АКо веќе ја прикачувам, ќе ја прикачам, било на Imgur, photobucket, и други слични сајтови.
Башка и тие сликите од прикачи мора негде да бидат закачени, башка се оптоварува тоа сервер или како и да се вика.
А ако на некого му нема мислења со слики. па јбг :) 3 и пол години го користам photobucket и досега не ми се случило да ја нема сликата.
Но некои ни на тоа не се замараат. Туку лупаат директива преку копчето со сликчката. А кога ќе им кажеш една од горниве солуции, те прават мајмун демек они знаат многу повеќе.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Но некои ни на тоа не се замараат. Туку лупаат директива преку копчето со сликчката. А кога ќе им кажеш една од горниве солуции, те прават мајмун демек они знаат многу повеќе.
Епа тоа е, нека бидат калимеровци сеа :nerd

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

SaraFighter

Староседелец
1 август 2013
178
479
663
Го прочитав целото... Стилот на пишување ми делува многу едноставен малте не како сам да ја измислил приказната.
можно е но кога би било вистина е ужас барем за мене.......сеуште мислам дека има добри девојки и дека не се сите такви можеби грешам...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Го прочитав целото... Стилот на пишување ми делува многу едноставен малте не како сам да ја измислил приказната.

:D
Сега го отворив и веднаш паѓа во очи нешто

често за викендите одат до Белград, Нови Сад....Деловна придружба, прикриена проституција.
......
Вечерта тој спиеше кај неа и во сред ноќ стана да го провери нејзиниот пасош. Во него беа наштанцани печатите од граничните премини Табановце и Блаце со датуми за кој тој беше убеден дека неговата љубена е во читална и припрема испити за на факултет.

Освен ако читалната не била реплика на Александриската библиотека, не знам како може некој да мисли дека некоја виси во читална по два дена без престан, за одење до Белград требаат барем 8-10 часа, до Нови Сад и повеќе, плус исто толку за враќање настрана престој таму...seems legit, this one.
Ме разочара крајот, очекував вуду ритуали, моторна пила, експлозии, ЦИА, Удба нешто ова она...:(

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra, Saladin and Selene

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ме заинтересиравте со коментарите, па ѕирнав. Тврдам дека целосно и тотално ја има преболено и фрлено во заборав. (nod) Кој би лажел на интернет?
Љубовта и одмаздата во 21ви век - Македонштина едишн. Огромен е бројот на раја што се пронаоѓа во вакви текстови, и тоа е трагично. Коментарите подолу се само (полу)писмен доказ што ја комплетира сликата. (worried)
Интернетов би се самоуништил кога батецов и онаа Лајла Грејс би биле пар кој минува низ раскин.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
:DСега го отворив и веднаш паѓа во очи нешто
Освен ако читалната не била реплика на Александриската библиотека, не знам како може некој да мисли дека некоја виси во читална по два дена без престан, за одење до Белград требаат барем 8-10 часа, до Нови Сад и повеќе, плус исто толку за враќање настрана престој таму...seems legit, this one.
Ме разочара крајот, очекував вуду ритуали, моторна пила, експлозии, ЦИА, Удба нешто ова она...:(

Да ми извиниш, директорите се возат исклучително со авиони, и тоа приватни. Обични летови и прва класа трици да јадат.
Автомобил, тоа е so 2010, pls.
:D
Абе, не дека ги нема вакви, ама дечково малку ја претерал.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Electra

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ме заинтересиравте со коментарите, па ѕирнав. Тврдам дека целосно и тотално ја има преболено и фрлено во заборав. (nod) Кој би лажел на интернет?
Љубовта и одмаздата во 21ви век - Македонштина едишн. Огромен е бројот на раја што се пронаоѓа во вакви текстови, и тоа е трагично. Коментарите подолу се само (полу)писмен доказ што ја комплетира сликата. (worried)
Интернетов би се самоуништил кога батецов и онаа Лајла Грејс би биле пар кој минува низ раскин.
Искрено мене толку наивно ми беше напишано што во моментот толку сценарија ми се извртеа во глава и посумњав дали човеков бил толку заслепен дури и кога ја пишал „колумнава“. Патем причава е толку веќе видена по филмовите, така да не е ни чудо да Hallmark movie entertainment да го викнат за следниот направен филм.
И никој не може да ме разубеди дека постои целосно права страна, па дури и во приказнава.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Кој ѓаол ме натера да ѕирнам коментарите, како што гледам повеќето ја сметаат причата за вистински настан :ladno и емпатично го тапшаат по рамо несреќниот автор...
Од друга страна има и комичен елемент нешто како намерно гледање лоши филмови или слушано песни од тој Коста Бургов.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra