Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
bac24a91a8e61286c607ec4dfa3b8eb6744589c02ad9bacd1e6a7722e7531f80.jpg

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Е па кога не пиеш вода лајковача тоа ти е...
Ам ја не знаев дека има таква вода лајковача. Јас па Ладна си купувам, ме лажат капиталистиве дека ставале флуор во чешмоваќата, па демек владите со флуорот го затупувале народот и не му давале слободно да размислува.
А оваа лајковача кај ја има да ја најдам?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ам ја не знаев дека има таква вода лајковача. Јас па Ладна си купувам, ме лажат капиталистиве дека ставале флуор во чешмоваќата, па демек владите со флуорот го затупувале народот и не му давале слободно да размислува.
А оваа лајковача кај ја има да ја најдам?

Којзнае, рајата е затупена уште пред комунистите да изградат водовод, од антички времиња владее тупост, не верувам флуорот да направи некоја разлика :zelen
За лајковача имам само слушнато, и јас го чекам денот кога конечно ќе се напијам.(:|

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Којзнае, рајата е затупена уште пред комунистите да изградат водовод, од антички времиња владее тупост, не верувам флуорот да направи некоја разлика :zelen
За лајковача имам само слушнато, и јас го чекам денот кога конечно ќе се напијам.(:|
Значи тајната за флуорот ја знаеле уште старите Египќани кои граделе водоводни системи, а од нив ја земал Јулиј Цезар и ја однел во Рим. Ете сеа ми е јасно како фараоните владееле и како Рим пропаднал :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Значи тајната за флуорот ја знаеле уште старите Египќани кои граделе водоводни системи, а од нив ја земал Јулиј Цезар и ја однел во Рим. Ете сеа ми е јасно како фараоните владееле и како Рим пропаднал :D

Затоа и пропаднал Рим, водовод имале само богатите, власта - пиеле флуор и отупавеле и изгубиле контрола врз рајата.
Во Конфедерет стејтс оф Америка пак ставале вода во флуорот и така се побуниле црните робови. Така нешто беше...

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Еј да знаете дека јас бришам мислења кај што порано била прикачена слика, а сега стои само линк квадратче. Не дека имам бришено неодамна, but I thought you should know.
monkey.gif

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: existence

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
И јас имам избришано некои мислења од тв, поточно постови што биле без текст само со слика, а сликата веќе не е видлива. И кога ќе начекам таква слика ја бришам да не стои тоа квадратчето..

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Златното копче „Прикачи“ колку сеа ќе се испоштува откако кај некои илјадници постови ќе им отидат во неповрат. А кога им се збореше како се прави, наглуви се правеа. :зелен

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Златното копче „Прикачи“ колку сеа ќе се испоштува откако кај некои илјадници постови ќе им отидат во неповрат. А кога им се збореше како се прави, наглуви се правеа. :зелен
Зашто да прикачувам слика, кога веќе ја има на интернет. АКо веќе ја прикачувам, ќе ја прикачам, било на Imgur, photobucket, и други слични сајтови.
Башка и тие сликите од прикачи мора негде да бидат закачени, башка се оптоварува тоа сервер или како и да се вика.
А ако на некого му нема мислења со слики. па јбг :) 3 и пол години го користам photobucket и досега не ми се случило да ја нема сликата.