Мене па никој лајкови не ми става. Никој не ми ги чита мислењата.
Ам ја не знаев дека има таква вода лајковача. Јас па Ладна си купувам, ме лажат капиталистиве дека ставале флуор во чешмоваќата, па демек владите со флуорот го затупувале народот и не му давале слободно да размислува.Е па кога не пиеш вода лајковача тоа ти е...
Ам ја не знаев дека има таква вода лајковача. Јас па Ладна си купувам, ме лажат капиталистиве дека ставале флуор во чешмоваќата, па демек владите со флуорот го затупувале народот и не му давале слободно да размислува.
А оваа лајковача кај ја има да ја најдам?
Значи тајната за флуорот ја знаеле уште старите Египќани кои граделе водоводни системи, а од нив ја земал Јулиј Цезар и ја однел во Рим. Ете сеа ми е јасно како фараоните владееле и како Рим пропадналКојзнае, рајата е затупена уште пред комунистите да изградат водовод, од антички времиња владее тупост, не верувам флуорот да направи некоја разлика
За лајковача имам само слушнато, и јас го чекам денот кога конечно ќе се напијам.
Значи тајната за флуорот ја знаеле уште старите Египќани кои граделе водоводни системи, а од нив ја земал Јулиј Цезар и ја однел во Рим. Ете сеа ми е јасно како фараоните владееле и како Рим пропаднал
Зашто да прикачувам слика, кога веќе ја има на интернет. АКо веќе ја прикачувам, ќе ја прикачам, било на Imgur, photobucket, и други слични сајтови.Златното копче „Прикачи“ колку сеа ќе се испоштува откако кај некои илјадници постови ќе им отидат во неповрат. А кога им се збореше како се прави, наглуви се правеа. :зелен