па толку ли си мала
А само за жени важи понудата?
па толку ли си мала
хахахахахахаххахахахаххахахахахаххахахахахахаххахахаА само за жени важи понудата?
Не сум мала, ама кога ќе каже тато не, значи не. Тешко ми е сега.па толку ли си мала
еее тапа сте
оутридер може бе пријателе кругче за тебе бесплатно
Ако има проф. пред името тоа би требало да ми значи нешто? Wow, не мислев дека ти оддаваш значење на титули. Ете бонус податок за тебе.Сега,сакаш да ми кажеш дека ти повеќе знаеш од проф.по психологија или?
Не биди смешен,мислата е најмоќното нешто што постои на светот.
Не се работи за титулата која ја носи.Ако има проф. пред името тоа би требало да ми значи нешто? Wow, не мислев дека ти оддаваш значење на титули. Ете бонус податок за тебе.
Па зошто ми спомна дека е професор? Демек професори не трескаат глупости или што е работата? Ако кажал професор нешто тоа треба да ми биде алфа и омега?Не се работи за титулата која ја носи.
Сакав со тоа да кажам дека е докажано дека е така.
Нека беше и сиромав старец пак ќе ми се допаднеше мислењето и ќе го задржев.
Да,уствари важни се титулите,колите кои ги возат и имањето на конто.
Важни се и оделата кои ги носат,
нивното место во општеството и саатот на рака.
Само во такви случаи ценам мислења.
Ете уште податоци кои можеш да ги додадеш на анализата.
Па зошто би го кажал тоа професорот ако не е докажано?Па зошто ми спомна дека е професор? Демек професори не трескаат глупости или што е работата? Ако кажал професор нешто тоа треба да ми биде алфа и омега?
Ах бе Ленче бе. Што е тоа што е докажано? Што кажал професорот? Од каде знаеш дека не те излажал? Од каде знаеш дека неговите знаења не се застарени? Од каде знаеш дека воопшто би сакал да сподели нешто докажано? Можеби експериментирал за да виде колку од вас (претпоставувам сте биле повеќе од еден) онака слепо ќе му поверуваат на сѐ што кажува без да се посомневаат и да се распрашаат околу тоа?Па зошто би го кажал тоа професорот ако не е докажано?